Zhodnocení podzimní části soutěže

16.11.2017 10:34

 

Po sestupu z I.B. jsme udrželi osu mužstva pohromadě, odešli jen Libor Vintr a Radek Toncer. Naopak se po roce vrátil Tomáš Nevřela a přišel Jirka Hořava. Na trenérském postu vystřídali Jan Matušku a Jaroslava Šíbla nově příchozí Radek Sedláček a navrátivší se Jarek Daněk.

První zápas se nám vydařil, i když jsme měli strach, co s mužstvem provede vysoká výhra v poháru, ale střelecké štěstí se nás drželo a v Olešnici jsme přesvědčivě vyhráli.

Druhý zápas v Adamově už se tak nevydařil, nedokázali jsme se prosadit proti zkušeným hráčům domácích a byli jsme rádi za remízu.

První domácí zápas k nám přijelo Ráječko B. Bohužel stačili čtyři hráči hostí se zkušenostmi z kraje a všechny body putovaly do Ráječka.

Ve velice chladném počasí jsme odehráli nejlepší poločas podzimu v Šošůvce, domácí jsme přehrávali ve všem, bohužel o půlce bylo vedení jen 2:0. Druhou půlku domácí přitvrdili a my vyšli z tempa. Nakonec jsme odvezli těsnou výhru.

V dalším domácím utkání jsme přivítali Černou Horu. Ta se ze sestupu oklepala líp než my a ukázala to i u nás, kdy jasně a zaslouženě vyhrála.

Utkání v Bořitově bylo vyrovnané, víc šancí v první půlce měli domácí, ale ztroskotali na Jendovi. Druhou půlku jsme využili šance a odvezli tři body.

Do domácího utkání se Sloupem jsme vstupovali s odhodláním konečně doma vyhrát. Na silně podmáčeném terénu jsme zápas rozhodli až ve druhé půlce a připsali si první domácí body.

Utkání na Lipůvce se nepovedlo ani jednomu mužstvu, hra byla rozháraná, nepřesná a defakto jsme utrpěli vítězství.

Za dva dny Olomučanech to nebylo lepší. Hra bez pohybu, bez přihrávky a nedůraz v koncovce zapříčinil, že po utkání jsme sledovali domácí, jak se radují na „řetízkáči“.

Zápas se Skalicí už byl o něčem jiném. Hráli jsme o 100% líp, než v předchozích utkáních. Ve druhé půlce jsme se prosadili i brankově a zaslouženě vyhráli.

Na zápas do Doubravice jsme odjeli už bez trenéra, když podle nás necitlivě opustil rudickou lavičku a přijal nabídku z Jedovnic. To ale neomlouvá výkon v Doubravici, kdy domácím stačila jen bojovnost, aby nás zaslouženě porazili.

V Boskovicích se na lavičku vrátil Jan Matuška st. a společně s Jarkem Daňkem, dokončili podzimní část soutěže. Sice jsme prohráli, ale vzhledem k tomu, kolik bylo omluvenek, tak výkon nebyl tak hrozný.

Na závěr podzimu nás čekaly dva domácí zápasy. Letovice u nás odehráli velice dobré utkání. My jsme měli také šance, ale vyložené si vytvářeli letovičtí.  Nás, jako  mnohokrát, držel Jenda v brance a tak místo, abychom v 70.min. prohrávali 3:0, tak jsme vyrovnali a v závěru přidali ještě dvě branky. Poslední utkání s Lipůvkou nebylo tak jednoznačné jak vypadá výsledek.  Lipůvka dobrou půlhodinu hrála vyrovnanou partii, ale nám se dařilo střelecky a defakto co střela  to gól, znamenalo, že jsme si na závěr spravili skóre.

Před koncem roku, musíme zhodnotit celoroční činnost. Je obrovská škoda, že jsme se neudrželi v I.B. Na druhou stranu jsme rádi, že kluci na fotbal chodí a dle možností i trénují. Jinak mimo fotbal si myslím, že držíme vysoký standart, jak s areálem, kdy na podzim díky Jendovi, který udržuje hřiště, se podařilo odehrát všechna utkání.  Ve stánku je potřeba poděkovat obsluze za skvělý servis divákům. A letos se to sešlo i tak, že předsedovi nejen musíme poděkovat za podporu, kterou nás drží tam, kde jsme, ale i mu musíme popřát hodně zdraví k jeho letošnímu životnímu jubileu.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode