Zhodnocení jarní části sezóny 2013 - 2014

24.07.2014 10:24

 

Skončili jsme na desátém místě s třiceti body a skóre 55 : 78.

 

Zimní příprava proběhla,  jak proběhla. I když podmínky byly vytvořeny na okres nadstandardně (hala, tréninky na trávě, teplo bez sněhu, žádné dojíždění, přáteláky doma). Účast byla slabá, ale zvykáme si. Všechny přípravné zápasy jsme prohráli,  takže jsme do soutěže nevstupovali s moc velkým optimismem.

První utkání s favoritem soutěže Černou Horou, bylo vyrovnané, zápas rozhodl vlastní gól v posledních minutách zápasu.

 Se Sloupem jsme moc chtěli vyhrát, ale opět nás srazily chyby v první půlce. Druhá půlka byla výrazně lepší a nakonec jsme sahali po vítězství.

Zlaté body z Drnovic a asi zasloužené. Bojovali jsme a dokázali, že se umíme vypořádat s tlakem, který je na mužstva ohrožená sestupem.

Další tři body s Vysočanami. Tady jsme určitě byli horším týmem a hosté měli herní převahu, ale hraje se na góly a těch jsme dali víc my.

V Olomučanech tradičně těžký zápas, domácí byli fotbalovější, ale díky Ivošovým standartám jsme brali remízu.

Derby s Jedovnicemi bylo překvapivě vyrovnané a nakonec jsme mohli  vyhrát,  ale brankou v nastavení hosté srovnali.

Olešnici jsme porazili hlavně za druhou půli zaslouženě. Za silného deště a na silně podmáčeném terénu jsme otočili výsledek a urvali tři body.

V Kotvrdovicích jsme prospali první poločas a musíme říct, že domácí zaslouženě vyhráli. Nám skončila série bez prohry v šesti zápasech.

Zajímavý zápas s Lipůvkou měl vrchol až v nastavení. Zajímavostí bylo vyloučení obou dvougólových střelců a vstřelení rozhodující branky v nastavení Chemálem.

V Šošůvce se potvrdilo, že když je mužstvo v eufórii, tak výsledky přichází samy. Domácí nebyli lepší, ale prostě nás přetlačili. Jsme zvědavý, jak si povedou v další sezóně.

S Kořencem jsme potřebovali tři body k jistotě záchrany. Bohužel díky naší nekoncentrovanosti v posledních deseti minutách a za přispění rozhodčího jsme brali jen bod.

Zápas ve Vavřinci byl defakto přátelský, v utkání předvedl střeleckou exhibici  Michal, který dal všech pět branek, a to jsme hráli hodinu v deseti lidech.

Okresní přebor jsme zachránili, byl to boj a některým, kterým na fotbale v Rudici záleží, ubylo pěkných pár vlasů. Doufejme v lepší zítřky a klidnější průběh nastávající sezóny 2014/2015.

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode