Zhodnocení fotbalového podzimu Rudice 2023

18.11.2023 18:41

Zhodnocení fotbalového podzimu Rudice 2023

Po jarní sezóně, kdy jsme sestavu lepili zápas od zápasu, jsme v létě přivedli do mužstva šestici nových hráčů (Filipa Štěpánka, Rostě a Martina Ševčíkovi, Martina Přikryla, Lukáše Černého a Lukáše Pernicu). Během podzimu se k mužstvu připojil Ondra Martinásek a Radim Polák.  

Letní příprava a přípravné zápasy, nám dávali naději, že mužstvo bude schopné hrát v horní polovině tabulky. Jediný problém bylo zranění brankáře, kdy jsme viděli, že bude mimo celý podzim. Nakonec jsme jich prostřídali šest (F. Bastl, R. Ševčík, P. Vágner, R. Toncer, R. Polák, J. Matuška).

Tréninková účast během podzimu byla výborná. Účast na zápasech, nasazení v trénincích i v zápasech bylo také dobré. Bohužel nás srážely individuální chyby, které soupeři trestali a my naopak nebyli dost důrazní, abychom chyby, které nám soupeř nabídl, potrestali.

Když v rychlosti vezmeme zápas od zápasu, tak první zápas v Tuřanech 1:1 - vyrovnané utkání. Pomohl nám Filip Bastl chycenou penaltou, druhou půlku jsme mohli zápas otočit, ale bohužel v poslední minutě netrefíme prázdnou branku.

Druhé kolo - Blansko B.  Po první ustrašené půlce, kdy jsme prohrávali 3:0, jsme změnili rozestavení a druhou půlku jsme hosty přehráli, vyrovnali a klidně mohli i vyhrát, ale opět jsme nedali vyložené šance.

Třetí zápas Čebín, - prohra 2:0, náš nejhorší zápas podzimu. Domácí nám ukázali, jak se bojuje na vlastním hřišti o body. My jsme podali mdlý výkon bez důrazu a touhy vstřelit branku.

Doma Bohdalice - 2:1 prohra. Hosté měli snad jen dvě šance za zápas, které proměnili a my, i přes tlak ve druhé půlce, jsme nedokázali skórovat z nejvyloženějších šancí.

Zápas v Křenovicích. Dáme čtyři branky a prohra 5:4, v 10. min. vedeme 2:0, máme další šance a pak jedna chyba, nabídka domácím jít do brejku, ta využitá a ještě k tomu zranění brankáře. Pak se to sype jedno, za druhým. Do poločasu domácí otáčí skóre, ve druhé půlce místo abychom dali do prázdné, tak v zápětí faul a pentle. Další chyba a je to pět. Až posledních 15 min. se vzchopíme a korigujeme na 5:4.

Doma Cetkovice  - 1:1. Už jsme potřebovali vyhrát. Utkání odbojované, vedeme od 9. min, ale nedokážeme přidat druhý gól. V závěru trestňák, špatná orientace ve vápně, neodkop, faul, penalta, remíza.

Do Horních Heršpic, (výhra 2:1), jsme jeli hrát náročný fotbal s vysokým napadáním. To se nám vyplatilo, ale opět místo, abychom odskočili na 2:0, tak necháme domácí v 80. min srovnat, naštěstí hned dáváme vítěznou branku.

S Kunštátem doma 1:1. Pohledný zápas z obou stran, opět jsme brzo vedli, bohužel při trestném kopu chyba ve zdi a srovnáno. Pak už nejsme schopni dát druhý gól.

V Lelekovicích bez bodu. I když jsme prohrávali po první půli, tak ve druhé jsme dokázali srovnat a mysleli jsme, že po vyloučení domácího hráče utkání otočíme. Bohužel nám to nepomohlo a nakonec domácí v poslední minutě po naší chybě dají vítězný gól.

Doma lídra tabulky Drnovice - prohra 3:1. Jsme vyrovnaným soupeřem. Ve druhém poločase, po snížení na 2:1, saháme po vyrovnání, bohužel v posledních minutách brejk a je rozhodnuto, že si soupeř odváží všechny body.

Jediná domácí výhra s Medlánkami - 3:0. Taky pěkný zápas z obou stran. My jsme měli produktivního Filipa Štěpánka, který dal 3 branky a obrana hrála velmi zodpovědně, kdy nenechala jít hosty do vyložených šancí.

 Zápas na Svratce, prohra 5:2. Prvních 20 min to z naší strany byla katastrofa, špatné bránění celého mužstva, domácí toho využili a vedou o čtyři branky. V závěru poločasu z doražené penalty dáváme branku. Druhou půli jsme se zvedli a vytvořili si i šance, ale proměnili jen jednu v závěru.

Poslední domácí zápas s Babicemi - prohra 2:3. To, co nás provází celý podzim, je tady podtrhnuto. Místo abychom o půlce vedli 4:1, tak prohráváme a když už zápas otočíme, tak nedokážeme odskočit o tu branku a v závěru uděláme dvě chyby a prohrajeme.

Závěrem, na jaře musíme věřit v ustálení pozice brankáře a souhry obrany a doufat, že se někdo připojí k dvanácti brankovému Filipovi.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode