Zhodnocení fotbalového podzimu 2013

13.12.2013 08:27

 

Na začátku podzimní části, jsme měli úplně jiné cíle než po skončení podzimu.

Mužstvo zůstalo skoro stejně poskládané jako na jaře, naopak ještě přišel Michal Zouhar a do branky se vrátil Kuba Kyzlink. Bohužel tréninková docházka a docházka na zápasy, byla celý podzim na takové úrovni, asi jako naše postavení v tabulce.

Dvě úvodní utkání jsme hráli na venkovních hřištích a bohužel, i když jsme nepodali špatné výkony, odvezli jsme si dvě těsné porážky. První domácí zápas jsme odehráli katastrofálně a soupeř nás doslova vyučoval. Od čtvrtého kola jsme si říkali, že musíme udělat šňůru bodů, to se částečně povedlo, remíza venku a výhra doma byl dobrý příslib, jenže přišel zápas ve Vysočanech a bylo po sérii. Porážku jsme částečně napravili domácí výhrou a remízou venku, ale poté následovala série čtyř proher po sobě a rázem jsme aspirantem na sestup. Tři body s Vavřincem doslova spadly z nebe. Poslední utkání s Vilémovicemi snad ani nebudeme komentovat. A tak jsme s 11 body třetí od konce.

Tak, jak někteří hráči přistoupili k tréninkům, k zápasům a ke kolektivu, který musí u fotbalu být (fotbal hraje 11 lidí), je zarážející. Naše představa vybudovat mužstvo jen z rudických hráčů a hrát s nimi špici okresu, vzala za své. Do jarní části, pokud tento přístup bude pokračovat, uděláme změny v kádru a budeme hrát s hráči, kteří mají chuť hrát a trénovat v Rudici, alespoň na okresní úrovni.

Čekají nás těžké jarní boje o udržení, každý bod bude důležitý a na to se musíme v zimní přípravě nachystat. Ta začne 16. 1. 2014 halou na jedovnické průmyslovce. Hrubá příprava bude probíhat do 1. 3. 2014 a to úterý Rudice, čtvrtek hala od 20.00 hod. - Jedovnice, sobota Rudice, při špatném počasí Vilémovice. V průběhu přípravy bychom měli odehrát max. čtyři přátelské utkání.

Zatím známé termíny:  23. 2. Ivanovice na Hané  (Vyškov)

                                     30. 3. Olomučany   (VUT)

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode