VYSOČANY - RUDICE 1 : 6 (0 : 3)

10.04.2016 20:12

 

Sestava Rudice: Matuška ml. – Pernica J., Nevřela, Paděra, Chemčuk (75. Sedlák) – Vymazal (88. Nejezchleb), Zouhar, Pernica P. (C), Henek – Sehnal L. (70. Šenkýř), Urbánek

Na střídání: Nejezchleb, Sedlák, Šenkýř

Branky: 78. Beneš Michal - 15. Sehnal Lukáš, 42. Sehnal Lukáš, 44. Pernica Pavel, 62. Sehnal Lukáš, 67. Vymazal David, 81. Pernica Pavel

Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - Učeň Martin, Pospíšil Martin

Počet diváků: 150

 

V rámci 17. kola (16. hrané) jsme zajížděli na horkou půdu Vysočan. Zkušený tým, který v minulém kole dokázal dovést 3 body z Olešnice. Do sestavy se vrátil Tomáš Nevřela, naopak s námi neodcestoval Milan Kocman ani nově zraněný Jirka Stehlík. I přes vytrvalý déšť dní předešlých, byl trávník ve velmi dobré kondici.

Úvodní minuty se odehrávaly především mezi vápny. Ojediněle se o střelbu ze střední vzdálenosti pokoušel Zouhar, bohužel bez úspěchu. První branka zápasu padla v 15. minutě. Výkop Matušky podcenil stoper Hejč, čímž nabídnul brakovou příležitost Lukáši Sehnalovi, který se nemýlil – 0:1. Na druhé straně pláchnul obraně matador Nečas, jehož střela postrádala přesnost. O několik okamžiků později pokoušel pozornost Matušky Jiří Hejč, také bez úspěchu. Ve 42. minutě bylo v našem pokutovém území dusno, nicméně jsme tento závar ustáli a vyrazili do rychlého protiútoku. Akce začala u kapitána Pernici, ve správný okamžik oslovil přihrávkou Sehnala a ten levačkou uklidil míč k levé tyči – 0:2. Komentátor ani nestihl vyhlásit střelce druhé branky a naše mužstvo se radovalo potřetí. Úřadovali jsme opět rychlým brejkem, tentokrát se role nahrávače ujal Urbánek, našel osamoceného Pernicu, který svoji levačkou procedil míč pod tělem gólmana až do branky – 0:3.

Vysočany byly odhodlány s výsledkem něco udělat, bohužel pro ně se za naši obranu dostali pouze sporadicky. A tak jsme v 62. minutě provedli další smrtící brejk do otevřené vysočanské obrany. Urbánek si na levé straně pohrál s obráncem a na zlatém podnose naservíroval míč osamocenému Sehnalovi, pro kterého nebyl problém zvýšit na 0:4. Soupeře jsme nešetřili a o pět minut později přidali další branku. V samostatném úniku byl tentokrát Vymazal, jehož střela na zadní tyč byla chirurgicky přesná – 0:5. V 70. minutě fauloval v naší šestnáctce Chemčuk Tordy. Sám postižený se ujal exekuce, ale ranou orazítkoval jen spojnici Matuškovy svatyně. Stav tedy zůstal nezměněn. Čestného úspěchu se Vysočany přece jenom dočkaly. Konkrétně v 78. minutě, kdy si Beneš perfektně zpracoval centrovaný míč z levé strany, jedním dotykem se zbavil bránícího Nevřely a dělovkou mezi nohama Matušky snížil na 1:5. Tečku za výborným výsledkem udělal v 81. minutě Pavel Pernica. Opětovně jsme využili rozevřené obrany domácích, která na toto utkání nebude vzpomínat ráda – 1:6.

Asi nikdo by si takový výsledek před utkáním netipnul. Dnešní cíl neprohrát jsme splnili nad očekávání, navíc 150 přítomných diváků vidělo sedm pěkných branek. Díky vítězství a zaváhání soupeřů máme nyní 5b náskok na druhé Olomučany. Další utkání sehrajeme v sobotu, tj. 16. dubna 2016 od 16:00, na domácí půdě proti rezervě Kunštátu. 

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode