TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ

15.02.2016 08:39

Dne 13. 2 2016 se mužstvo starších žáků Rudice složené z hráčů, kteří jsou v současné době na hostování FK Blansko, zúčastnilo turnaje pořádané SK Jedovnice.

Do turnaje se přihlásilo 6 družstev, která byla rozdělena do dvou skupin. Naše mužstvo ve skupině skončilo na posledním místě.

Výsledky ve skupině: Rudice - Vysočany/Sloup 1:1 (branka Antoňů Michal)

                               Rudice- Rousínov 0:1

 

Všechna mužstva dále postupovala do play-off. Tam jsme narazili na mužstvo z Ochoze, které jsme porazili 2:1 (branky Štěpánek Filip a Magda Michal).

V semifinále jsme opět narazili na Rousínov a vítězstvím 2:1 (branky Buchta Jan, vlastní) jsme se dostali až do finále. Zde nás čekalo mužstvo z Boskovic.

Zápas byl vcelku vyrovnaný, obě mužstva si vytvořila brankové šance a zdálo se, že zápas skončí zaslouženou remízou. Pro nás bohužel jsme těsně před koncem zápasu  obdrželi branku.

Na to, abychom zápas nějak zvrátili, nebyl čas. Branka padla 20 vteřin před koncem.

Naši hráči na turnaji podali dobré výkony a myslím si, že naše hra se musela líbit. Celkové druhé místo je určitě dobré umístění.

Všem hráčům patří poděkování za to, jak k turnaji přistoupili. V kategorii nejlepší brankář byl zvolen Matuška Filip.

Mužstvo Rudice reprezentovali tito hráči: Stupinský V., Rys D., Magda M. Kučera L., Buchta J.,Antoňů, M.,Štěpánek  F., Martinásek O., Matuška F.

 

Trenéři: Buchta, Stupinský

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode