První domácí výhra Rudice - Slavkov 2:1

16.08.2022 11:29

 Rudice – Slavkov u Brna  2 : 1 (2 : 0)

 

Sestava: Matuška J. – Urbánek F., Pernica, Zouhar, Kuběna – Kunc, Gromský, Magda, Buchta (73. Kašpárek) –  Šustr, Sehnal (60. Bastl )

Na střídání: Bastl, Kašpárek, Konečný, Lachman,

Branky: Buchta, Magda

 

Po pěti letech jdeme opět okusit krajskou soutěž I. B. . Bude to boj o každý bod, abychom se v soutěži udrželi. Výsledkově jsme nezačali špatně, i když na některých hráčích byla vidět nervozita a očekávání, jaký soupeř přijede.

Hráče jsme připravovali na vyšší tempo po celý zápas a to se potvrdilo. První poločas jsme hráli vyrovnanou partii, na šance to bylo vyrovnané. I v poli se hra přelévala od jednoho vápna k druhému. My jsme byli produktivnější a dokázali vstřelit dvě branky, zatímco hosté dvě tutovky zahodili, což nám pomohlo.

Druhý poločas jsme očekávali nápor Slavkova, proto jsme hráče nabádali k neustálé aktivitě, napadání a k rychlému přechodu do útoku, což se dařilo do 70. minuty. Tam se hostům podařila pěkná akce a snížili na 2 : 1. Začali hrát na tři útočníky a zatlačili nás před vápno.

Musíme kluky pochválit, jak se s tím poprali. Do vyložené šance jsme hosty nepustili a sami jsme mohli z brejku výhru pojistit, bohužel jsme zvolili moc fotbalové řešení. Hráči předvedli, že když se bude bojovat a vymáčknou ze sebe i něco navíc, tak budeme důstojným účastníkem soutěže.

 

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode