Muži: DRNOVICE - RUDICE 0 : 3 (0 : 2)

20.04.2014 18:02

Střelci:  Zouhar 2x, Matuška

Sestava:  Matuška J. ml. – Krátký, Nevřela, Opluštil, Sedlák – Nejezchleb , Konečný, Sehnal L., Lachman, – Matuška ,  Zouhar.

Náhradníci:   Vymazal, Malík, Pernica

Do Drnovic jsme jeli neprohrát. Naše postavení v tabulce není růžové, potácíme se na hraně sestupu a každý bod pro nás bude zlatý, hlavně s mužstvy ze spodní poloviny tabulky.

Domácí na nás vlétli a dobrých patnáct minut nás tlačili rohy a auty do pokutového území..  My jsme se osmělili až v po dvacáté minutě a hned to znamenalo branku z hlavy Michala. Pak jsme se začali osmělovat a dostali jsme se do dvou vyložených šancí, tu první Jenda zahodil, druhou už snad nešlo nedat a zvýšili jsme na 2:0. Domácí měli určitě víc ze hry, ale vyloženou šanci měli jen jednu a tu bravurním zákrokem vyrazil Jenda na roh. Naše obrana hrála obětavě a skvěle jí řídil Tomáš.

Druhou půlku jsme začali aktivně a hned v úvodu netrefil Michal z metru zařízen. Dál jsme měli náznaky šancí, ale chyběla přesná finální přihrávka. Domácí potom zase opticky tlačili, jenže všechny střeli z dálky a centry posbíral pozorný Jenda, nebo je obrana stačila blokovat. My jsme nevyužili ještě jednu vyloženou šanci, kdy Michal šel zcela sám na brankáře, ale trefil jen břevno. Rozhodnutí přišlo až v 90.minutě, kdy do otevřené obrany postupoval Kuba, posunul míč na Jendu,  ten udělal kličku brankáři a nacentroval zcela volnému Michalovi, ten pak stanovil konečný výsledek.

V sobotu hostíme mužstvo z Vysočan, kde jsme na podzim dostali sedm branek. Budeme muset zabojovat a podat podobě bojovný a zodpovědný výkon.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode