9.6. Muži: RUDICE - KOŘENEC 4 : 1 (3 : 1)

11.06.2012 06:10

 

Sestava: Matuška – Krátký, Konečný (C), Sehnal P., Chemčuk – Kocman, Čechman, Grómsky, Lachman (73. Nejezchleb), Sehnal L., Urbánek

 

V sobotním odpoledni hostila Rudice nevyzpytatelné mužstvo z Kořence. Díky deštivému počasí byl trávník místy značně podmáčený, některým jedincům to dělalo očividně problémy.

Do úvodních minut vstoupili lépe domácí. Ve 3. minutě byl před pokutovým územím faulován J. Čechman, následný volný přímý kop zahrával I. Konečný nad. V 7. minutě kopali rohový kop hosté, rudičtí si s dobře koplým rohem poradili a následně mohli vyrazit do protiútoku, který začal u J. Čechmana. Ten dlouhým pasem za obranu našel sprintujícího L. Sehnala, který si míč převzal do pohybu, gólmanovi udělal dlouhou kličku a sám před prázdnou brankou neměl problém s uklizením míče za brankovou čáru – 1:0.

O minutu později mohlo dojít k vyrovnání. Po faulu domácích obránců se Kořenec dostal do dobré pozice, ze které by mohli hostující hráči ohrozit Matuškovu svatyni. Nestalo se tak, následná střela skončila mimo tři tyče. Z další kombinace mohli jít domácí do přečíslení, ale L. Sehnal si nepohlídal ofsajdovou linii. Ve 20. minutě prošel hostující hráč lehce před pravou stranu, navíc měl dostatek času poslat přesný centr na rozběhnutého spoluhráče, který přehodil bezmocného J. Matušky, ten jenom sledoval, jak míč zapadnul za jeho záda – 1:1

Ve 26. minutě zaznamenal triumvirát ve složení M. Kocman, J. Čechman a L. Sehnal vedoucí branku. Poslední jmenovaný vypálil tvrdou přízemní střelu na protější tyč a poslal své mužstvo do jednobrankového vedení – 2:1. Ve 27. minutě se skóre utkání opět měnilo, přihrávku P. Grómského zužitkoval ve svůj prospěch J. Čechman – 3:1.

Strhující půlhodina hry, kdy se hrál fotbal nahoru dolů, zaznamenala hluchou desetiminutovku. Během ní bylo k vidění mnoho nepřesností na obou stranách a hra se odehrávala ve středu hřiště.  Až ke konci poločasu si vytvořili menší tlak hráči Kořence. Po závaru vybojovali rohový kop. Míč na přední tyč hostující hráč netrefil dle svých představ, i když byl zcela neatakován, hlavičkoval vysoko nad branku. To bylo z první půle vše. K vidění byly 4 branky, i předvedená hra se musela divákům líbit.

Druhý poločas začaly obě mužstva v totožných sestavách. Jako první se do náznaku šance dostali hosté, když se prokombinovali až ke střele, která ale postrádala razanci i přesnost. Stejně tak dopadla střela z 53. minuty. V 58. minutě se k ohrožení branky dostali i domácí, ale ani přímý volný kop I. Konečného, ani hlavička J. Lachmana, neměli gólové parametry. V 64. minutě domácí utekli na rozdíl tří branek. Míč po ose J. Lachman a L. Sehnal se dostal až k J. Čechmanovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 4:1. V 67. minutě špatně odhadl dlouhý míč M. Chemčuk a do protiútoku mohl jít útočník Kořence. Jeho zbrklá střela nenadělala J. Matuškovi sebemenší problémy.

V 71. minutě se po stříleném rohu od J. Lachmana dostal  k hlavičce aktivní J. Čechman. Hráč svůj hattrick nezkompletoval, hlavička skončila těsně nad brankou. V 75. minutě se na závěrečnou patnáctiminutovku dostal na hřiště M. Nejezchleb, který nahradil J. Lachmana.  O pět minut později postupoval od půlící čáry sám P. Urbánek, z hranice vápna se pokusil přelobovat vyběhnuvšího gólmana, což se mu nepovedlo. Neproměněná tutová šance ho ale nemusela mrzet, protože jeho tým vedení 4:1 uhájil.

A tak jako jediný tým tohoto ročníku se může pyšnit domácí neporazitelností (sérié doma 8-5-0)!!! Rudice se tak rozloučila se svými fanoušky vítězstvím. Poslední utkání se odehraje na půdě Olešnice.

Pavel Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode