9.10. Muži: LETOVICE - RUDICE 1 : 2 (0 : 2)

10.10.2011 05:50

Sestava: Kyzlink - Gromský, Konečný, Sehnal P., Sedlák J.

                           - Opluštil, Malík, Čechman, Sehnal L. (Chemčuk)

                           - Matuška st. (Matuška ml.), Pernica

 

Čekal nás nelehký zápas. Letovice zatím bez výhry na posledním místě, ale nám se vůbec nepodařilo utkání se Šošůvkou a tak nervozita byla určitě na místě.

Začátek utkání se opozdil, kvůli pozdnímu příjezdu rozhodčích, ale i přes záskok náhradního pomezního, je nutno říct, že nijak vážně nepoškodili nebo snad neovlivnili toto utkání.

První poločas probíhal vcelku vyrovnanou partií. Letovice byly dominujíci ve vzdušných soubojích a bylo těžké se prosazovat. Jejich hrozba z nakopávaných míčů do vápna, ať už ze standartek nebo ze hry byla veliká. Nám se vůbec nedařila kombinace a pokračujeme v herní šedi. Nic méně na hrotě obnovené krajské duo vedené střelcem Matuškou st. proměnilo minimum v maximum a poločas jsme výhráli 2:0. Na 1:0 to bylo po zbytečném sražení Matušky ve vápně golmanem a proměnění pokutového kopu Sehnalem P. . A na 2:0 po jediné, ale nádherné, akci kdy Massaro zatáhl až do vápna a na zadní tyči našel Matušky, který bez větších problémů zatloukl hlavou míč do sítě.

Pro domácí dvoubrankové manko bylo asi dost kruté, ale hraje se na góly.

Do druhého poločasu jsme chtěli určitě hrát lépe, ale vůbec se nám to nepodařilo. Ba naopak!

Letovice ovládly hru a štěstím bylo, že snížily na 1:2, z nenápadné akce, až v 81.minutě. My jsme byli dost pasivní. I když ještě asi dvě šance jsme si vytvořili. Za zmínku stojí asi jen ta Matuškova kdy přelomoval golmana, ale i branku. To už byl vystřídán L.Sehnal, kterého trápily křeče a na hřiště se dostal, jako druhý hráč na střídání, i Matuška ml. (hrající prozatím ještě za žáky).

Upřímně řečeno se zdálo, že celý druhý poločas čekáme už jen na závěrečný hvizd rozhodčího. Ten se nakonec, ozval pro nás včas. A tak vezeme domů veledůležité 3 body.

Důkazem toho, že jsme se svým výkonem nebyli doopravdy spokojeni, je to, že nedošlo ani na klasický vítězný „chorál“. Spíš většina zpytovala svědomí.

Body jsou doma a při pohledu na současnou tabulku mají cenu zlata, ať už jsme je získali jakkoli. Jedeme do Jedovnic, a pokud Jedovnice dokázaly jen remizovat ve Skalici, nevidím jako nemožné zde neprohrát. Určitě se bude na co dívat.

 

+ utkání: dvě branky na hřišti soupeře.

 

- utkání: pasivita a nulová kombinace.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.