8.4. BABICE n. SVITAVOU - RUDICE 2 : 3 (2 : 0)

10.04.2017 10:11

 

Sestava: Toncer – Urbánek, Krátký, Stehlík, Pernica – Beneš (60‘ Vintr), Šustr, Zouhar, Urbánek (88‘ Lachman) – Henek, Sehnal (90‘ Sedlák)

Na střídání: Lachman, Sedlák, Vintr, Matuška F.

Branky: Šustr, Henek, Sehnal

ŽK  - Babice: Doležal

ŽK – Rudice: Zouhar

Diváků: 100

 

Po dvou těžších soupeřích nás čeká série zápasů, ve kterých bychom potřebovali bodovat, pokud chceme pomýšlet na záchranu. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, domácí jednoduchou hrou dostávali do naší šestnáctky a my jsme nebyli schopni pokrývat hráče v náběhu. Nedali jsme si dvě přihrávky po sobě, chyběl pohyb, důraz v soubojích a to se nám vymstilo při jednom z rohů, kdy jsme nepokryli nabíhajícího hráče a ten hlavou prostřelil Radka v bráně. Ani to nás nenakoplo a hráli jsme stále pod tlakem domácích. Když už jsme mysleli, že poločas přežijeme, tak rozhodčí k údivu všech nařídil penaltu, kterou domácí proměnily.

Do druhé půlky jsme chtěli hru zjednodušit a zatížit i domácí obranu. Terén taky nějakou dlouhodobější hru po zemi nedovoloval, tak jsme chtěli co nejrychleji dostat balón do vápna a tam se o něho poprat. Bohužel 30 min. se nám to nedařilo i když jsme byli o něco útočnější, tak ke střele na branku jsme se dostali snad až v 65 min. Naše chvíle přišla až v 75 min. kdy Marek trefil neskutečně šibenici, pak jako by nás polila živá voda, za nedlouho se do vápna dostal Aleš a srovnal. A nebylo to všechno, nejdřív Lukáš nevyužil chybu golmana, ale v poslední minutě se prodral do vápna a střelou k tyči otočil skóre. V tomto zápase při nás stáli všichni svatí, do dalšího utkání by to chtělo začít hrát o trošku dřív a ne až 15 min. před koncem.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode