7.9. Muži: KOŘENEC - RUDICE 1 : 3 (0 : 3)

07.09.2014 19:37

Sestava: Matuška ml. – Krátký, Paděra, Nevřela, Kocman – Šenk, Konečný (C), Malík (74. Lachman), Stehlík – Matuška st., Vymazal (18. Sehnal L. (87. Pernica))

ŽK: Pukl – Konečný, Kocman

Na střídání: Kyzlink (G), Lachman, Pernica, Svoboda, Sehnal L.

Do Kořence jsme jeli psychicky posilněni vysokou výhrou ve čtvrteční dohrávce 3. kola se Sloupem (výsledek 7:1 – branky: 3x Šenk, 3x Vymazal, Sehnal L.). Sestava zůstala téměř totožná. Namísto Lukáše Sehnala na středu obrany nastoupil zkušený Ivoš Konečný a Tomáš Nevřela na pozici stopera, jenž si odpykal jedno-zápasový trest po zápase s Olešnicí.

Opět se nám vydařil start do utkání. Již ve 4. minutě jsme se po krásné střele Michala Šenka z pravé strany ujali vedení – 0:1. Poté mohl vedení navýšit Vymazal, ale ve slibné pozici mířil vysoko nad. Naše druhá branka přišla o necelých 10 minut později. Na centr ze strany si naskočil Honza Matuška st. a umístěnou hlavičkou nedal domácímu gólmanovi nejmenší šanci – 0:2.

I Kořenec se během první půle dostával do šancí, resp. byly to pouze náznaky, se kterými si obrana včetně gólmana Honzy Matušky ml. dokázali poradit. A tak jsme úřadovali opět my. Těsně před hvizdem rozhodčího, oznamující poločasovou přestávku, vsítili třetí branku, o kterou se postaral nikdo jiný než Michal Šenk. Po levé straně se prosmýknul přes obránce Jirka Stehlík, na penaltě našel naběhnuvšího Michala Šenka a ten poslal míč neomylně do sítě – 0:3. Byla to již jeho 6. branka v soutěži.

Druhá pětačtyřicetiminutovka byla více v režii domácích. My jsme jen těžko podrželi míč jak ve středu hřiště, tak i v útoku. Ztráty nás stály mnoho sil. Zcela se nám vytratil rychlý křídelní přechod do útoku, jenž nás zdobil. Kořenec vsázel na dlouhé míče za obranu a na standartní situace. Z jedné jsme soupeři povolili snížit, když jsme neuhlídali Romana Bašného. Jeho hlavička byla chirurgicky přesná – 1:3. To zbývalo zhruba 15 minut do konce. Pojistit naše vedení mohl samostatným únikem Lukáš Sehnal, v rychlosti se ovšem nedokázal vyhnout vyběhnuvšímu domácímu gólmanovi a tvrdě do sebe narazili. Oba aktéři tuto událost odnesli pouze lehkým otřesením. Zvrat se nekonal a my si mohli z horké kořenecké půdy odvést všechny 3 body.

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode