7.6. muži: VILÉMOVICE - RUDICE 7 : 0 (4 : 0)

08.06.2015 06:23

Sestava Rudice: Matuška ml. - J. Pernica, P. Sehnal, Paděra (32. Šenk), Kocman – P. Pernica, Malík, Konečný (C), Nejezchleb – Svoboda (70. Stehlík), L. Sehnal

Na střídání: Matuška st., Stehlík, Šenk

Branky: 3x Vorlický st., 2x Kučera, Eliáš, M. Pernica

ŽK: nikdo – Nejezchleb

V posledním venkovním utkání jsme zavítali k lídrovi OP, do Vilémovic. Nejofenzivnější tým, který před utkáním nasázel svým soupeřům 91 branek. Jejich hráči nám určitě chtěli oplatit vysokou podzimní porážku 8:3 a získat důležité 3 body, aby pojistili vedoucí příčku. To my máme od poloviny jarní sezóny zcela jiné starosti. Rozsypala se nám sestava a v mnohých utkáních těžko hledáme 11 zdravých hráčů. Jinak tomu nebylo ani ve Vilémovicích. V základní sestavě se objevil Svoboda, který poslední utkání nehrál kvůli bolestem zad. Na střídačku usedli Matuška st., Stehlík a Šenk, jenž nebyli zcela fit do ostrého zápasu.

Domácí se brzy ujali vedení o dvě branky. U obou branek měl prsty hrající trenér Vorlický. Šance byly i na druhé straně, ale nepodařilo se nám buď lépe vyřešit finální přihrávku, nebo přesněji zakončit. Již za stavu 3:0 musel ze hřiště obránce Paděra, který si přivodil těžké podvrtnutí kotníku. Na trávník musel vyběhnout ve 32. minutě Šenk. Před poločasovým hvizdem si domácí pojistili vedení 4:0.

V poklidném utkání byly karty za tohoto stavu rozdány jasně. Pro nás bylo nejdůležitější, abychom nadále nerozšiřovali už tak početnou marodku. Nicméně zbraně jsme neskládali a vytvořili si dvě až tři brankové příležitosti. Bohužel se nám branku vsítit nepodařilo. Naopak soupeř přidal další tři a s přehledem zvítězil 7:0.

 

K dalšímu utkání nastoupíme již tento pátek, tj. 12. 6. 2015 od 17:30, kdy přivítáme Šošůvku, která se díky domácí výhře nad Kunštátem „B“ dostal v tabulce o bod před nás. Netradiční termín je stanoven kvůli hodům v Rudici.

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode