6.11. Muži: RUDICE - OLEŠNICE 3 : 0 (1 : 0)

09.11.2011 05:55

Sestava: Matuška J. st.- Krátký, Konečný, Malík, Chemčuk –

Opluštil, Sehnal P, Grómský, Sehnal L. – Čechman, Pernica

Střídali: Sedlák, Kocman

Střelci: Grómský, Opluštil, Kocman

 

Zápas moc pohledných akcí nepřinesl. Dalo by se říct, že vítězství jsme vydřeli a asi jsme chtěli víc vyhrát, než soupeř, který šel výsledkově nahoru, ale u nás toho moc nepředvedl.

Prvních patnáct minut jsme byli aktivnější a po průniku Grómského z levé strany a teči jeho střeli jedním z obránců jsme již v deváté minutě vedli 1:0. Až po čtvrt hodině se osmělili také hosté a po neodmávaném ofsajdu musel zachraňovat jedinou nebezpečnou situaci v zápase Matuška, který vyrazil střelu na roh.

Hra se přelévala mezi vápny a ani jedno mužstvo si nevytvořilo vyloženou šanci. Za zmínku stojí snad jen Konečného kličkování v našem vápně se šťastným koncem a na druhé straně netrefenou bránu Opluštilem, když přehazoval golmana.

Druhý poločas pokračoval ne moc pohledným fotbalem. Možná Olešnice měla více míč na kopačkách, ale k zakončení se nedostávala a tak pro ni přišel trest, když se nedomluvil stoper s brankářem, míč propadl za ně a Jarek Opluštil zvýšil na 2:0. Poté hosté zvýšili aktivitu a dokonce i vstřelili branku, ale ta nebyla uznána pro předchozí faul útočníka.

V závěru, kdy se hosté snažili zvrátit utkání, se nám povedla nejhezčí akce zápasu, kdy se po pěkných přihrávkách po centru zprava dostal míč ke zcela volnému Kocmanovi a ten chladnokrevně zakončil.

Tak jsme poslední podzimní utkání zvládli a získali celkem 17 bodů. I když jsme si představovali alespoň o tři víc, musíme být nakonec spokojeni.

V sobotu nás čeká první jarní kolo a hned favorit soutěže – Blansko „B“. Doufejme, že mu tuto roli znepříjemníme.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode