5.9. KUNŠTÁT "B" - RUDICE 2 : 5 (1 : 2)

07.09.2015 06:13

 

Sestava Rudice: Matuška ml. – Svoboda (68. Nejezchleb), Paděra, Nevřela, J. Pernica – Vymazal, Zouhar, Kocman, Šenk – P. Pernica (C) – Urbánek (89. Matuška st.)

Na střídání: Nejezchleb, Matuška st.

Branky: 3x Šenk, P. Pernica, Nejezchleb – Adámek, Niessner

Pro utkání s rezervou Kunštátu nebyli k dispozici Cupal, Malík, L. Sehnal, Stehlík a Sedlák. Na lavičku usedl pouze Nejezchleb a v případě nutnosti se do dresu převlékl i trenér Matuška st. Domácím vypomohli i hráči A týmu, kteří nastoupili v neděli proti Slovanu Brno, byli to Skoček, Adámek, Niessner či Mihola.

Utkání se zpočátku vyvíjelo tak, jak jsme přepokládali. Kunštát držel míč a kvalitní kombinací se dostával k naší brance. Zaslouženě se domácí ujali vedení. Z pravé strany přiletěl přesný míč na Adámka, který se s míčem před bránícím Kubem Pernicou šikovně uvolnil a umístěnou střelou k tyči poslal svůj tým do vedení – 1:0. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Po nedůrazném odkupu se míče zmocnil Pavel Pernica, jenž se střelou neotálel a trefil se náramně – 1:1. O pět minut později se šikovně prosmýknul Zouhar, bohužel jeho levačka orazítkovala břevno. Domácí hrozili zejména ze stran a rychlými náběhy za naši obrannou linii. Branka se jim vstřelit nepodařila. To na druhé straně se ujala Šenkova střela a rázem jsme byli ve vedení – 2:1. Tento stav vydržel i do poločasového hvizdu.

Druhá pětačtyřicetiminutovka pokračovala v nastoleném trendu, kdy kunštátští kontrolovali hru, nicméně se nedokázali vyvarovat i chyb v obraně. Jedné takové využil rychlonohý Urbánek, který pokračoval v samostatném nájezdu téměř z poloviny hřiště. Bohužel ani natřikrát nedokázal překonat svého protějška v brance. O minutu později jsme si počínali nedůrazně na levé straně, kde se míče zmocnil Niessner a tvrdou ranou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť – 2:2. To běžela 70. minuta. V 72. se přes Skočka uvolnil Šenk a pravačkou na bližší tyč nám vrátil vedení – 2:3. Téměř totožná branka padla o chvíli později a Šenk zkompletoval HATTRICK – 2:4. Nekoncentrovanost domácí obrany jsme využili skvěle. Třešničku na vítězném dortu vystřelil střídající Nejezchleb, který neočekávanou, ale naprosto přesnou, střelou na zadní tyč překvapil domácího gólmana a stanovil konečný stav na 2:5.

Ukázalo se, že na Kunštát umíme. V minulé sezóně jsme na jaře vyhráli v domácím prostředí 7:3, tentokrát si odvezli 3b za vítězství 2:5. V obou utkáních byl náš soupeř fotbalovější, my naopak efektivnější v koncovce. Na dobrý výsledek, a celkově solidní vstup do soutěže, budeme chtít navázat v domácím prostředí proti Adamovu – sobota 12. září 2015 od 16:00.

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode