5.5. Muži: RUDICE - VYSOČANY 2 : 1 (0 : 1)

05.05.2012 19:23

 

Sestava: Matuška – Krátký, Konečný (C), Sehnal P., Chemčuk – Opluštil (65. Kocman), Sehnal L. (79. Nejezchleb), Malík, Čechman – Lachman, Urbánek

 

Domácí trenér musel před utkáním oželet absenci Grómského, který vykonával zkoušky na VŠ. Jeho neúčast byla po celé utkání znát hlavně při dalekonosných výkopech vysočanského Beneše. První minuty utkání byly opatrné, hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Domácí se ale dostali do brankové příležitosti, nicméně Lachmanova hlavička neměla ty správné parametry.

Do vedení se dostali šťastně hosté přibližně ve 20. minutě. Střelu z boku nešťastně tečoval Konečný, gólman Matuška již nestihl zareagovat – 0:1. Domácí inkasovaná branka nijak nepoznamenala a do konce první půle převzali iniciativu. Vytvořili si několik slibných šancí, kterým chybělo jen přesnější a leckdy razantnější zakončení.

Do druhého poločasu si místo v sestavě vyměnili L. Sehnal s Lachmanem. Vysočany jako by uspokojila vedoucí branka, hráči se zatáhli do obranného bloku a hrozili z rychlých protiútoků. Stejně jako v první půli si domácí vytvořili brankové příležitosti, ale ani samostatný nájezd Urbánka, tak L. Sehnala brankou neskončily, hráči nezvolili optimální řešení ve svých pozicích. Do 70. minuty to vypadalo, že Vysočany připraví svému soupeři první skalp na domácím hřišti. Ovšem za svou neuvadající aktivitu se Rudice zasloužila o vyrovnání. Po skrumáži ve vápně Vysočan se tentokrát ve své pozici nemýlil L. Sehnal, chladnokrevně zakončil míč pod břevno, 1:1. Těsně nato se ke střele dostal P. Sehnal, ale Beneš vystihl trajektorii střely.

O několik minut později chybovala hostující obrana spolu s brankářem, centrovaný míč od Konečného se odrazil od břevna k osamocenému Lachmanovi, který neměl problém hlavičkou uklidit míč za brankovou čáru, 2:1. A tak 3 body putují na účet Rudice, která si konec utkání pohlídala a v sobotním odpoledne se mohla radovat z vítězství.

 

Pavel Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode