5.10. muži: LETOVICE - RUDICE 3 : 3 (1 : 1)

05.10.2014 20:15

 

Sestava: Jan Matuška ml. – Jan Svoboda, Pavel Paděra, Tomáš Nevřela, Milan Kocman – Michal Šenk, Ivo Konečný (C), Ctibor Malík, Jiří Stehlík – David Vymazal (46. Jan Matuška st.), Lukáš Sehnal

Na střídání: Jan Lachman, Jan Matuška st., Michal Nejezchleb, Jiří Sedlák,

Střelci branek: Luboš Bednář, Radek Hlaváček, Petr Stria – 2x Lukáš Sehnal, Ivo Konečný (P)

ŽK: Michal Dvořák, Petr Stria – Jan Svoboda

Po zvládnutém domácím utkání s Vavřincem jsme zajížděli do Letovic. Trenéři měli před utkáním k dispozici 15 hráčů. Do utkání jsme vstupovali s taktikou zabezpečené obrany a rychlého křídelního přechodu do útoku.

Již po půlminutě hry jsme se ujali vedení. Michal Šenk nasprintoval mezi obránce, svoji levačkou se opřel do míče, který se odrazil od břevna k čáře a dobíhající Lukáš Sehnal měl již jednoduchou úlohu – 0:1. Namísto, abychom se brankou uklidnili a plnili taktické pokyny, tak jsme se zatáhli na vlastní polovině a dávali domácím hráčům na velikém hřišti přespříliš prostoru. Při střele z 15. minuty nás od vyrovnání zachránilo břevno. Fotbal lahodící oku diváka rozhodně k vidění nebyl. Kombinaci nesvědčil měkký a hrbolatý terén. Ve 43. minutě se domácí záložník protáhl od lajny přes dva naše hráče ke středu, míč doputoval na opačnou stranu, ze které přišel ostrý centr na malé vápno a zcela osamocený letovický hráč uklidil míč do sítě – 1:1.

Do druhé půle jsme vstoupili s jednou změnou. Davida Vymazala nahradil Honza Matuška st. Ten mohl po svém příchodu okamžitě skórovat, ovšem rozhodčí jej zastavili zdviženým praporkem.  Po přestávce herně pookřál Lukáš Sehnal a dělal Letovicím velké problémy. Jeho agilitou si vykoledoval pokutový kop, který kapitán Ivoš Konečný bezpečně proměnil – 1:2. Z následné rozehrávky jsme mohli inkasovat. Trio domácích jsme nechali projít přes celou polovinu hřiště, jejichž zakončení jen těsně minulo pravou tyč. Toto varování pro nás nebylo dostačující. O dvě minuty později jsme soupeři nabídli trestný kop z výhodné pozice. Exekutor Petr Stria střelou před zeď srovnal – 2:2. V 70. minutě jsme se opět odtrhli na rozdíl jedné branky. Rohový kop na zadní tyč vypustil Honza Matuška st. a číhající Lukáš Sehnal placirkou usměrnil míč do branky – 2:3. Bohužel se opakovala situace jako u druhé letovické branky. Přímý volný kop Honza Matuška ml. pouze vyrazil před sebe a dobíhající domácí útočník potřetí srovnal – 3:3. Hattrick mohl nakonec dovršit Lukáš Sehnal, ale z dobré pozice mířil těsně mimo. Poslední šanci na srovnání jsme měli zhruba dvě minuty před koncem. Jirka Stehlík ale mířil jen do brankové konstrukce.

Náš výkon se ve druhé půli zlepšil, bohužel na více než remízu to nestačilo. To stejné se nedá říci o triu rozhodčích, kteří po celé utkání mnohé situace posuzovali necitlivě. Opět se nám ale podařilo bodovat, i když ne naplno. Další utkání odehrajeme v sobotu 11. října od 15:00, kdy budeme na domácím hřišti hostit Lipůvku.

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode