4.9. RUDICE- SLOUP 7 : 1 (3 : 0)

04.09.2014 21:51

Sestava Rudice: Jan MATUŠKA ml. – Milan KOCMAN, David KRÁTKÝ (C), Pavel PADĚRA, Jiří SEDLÁK – Michal ŠENK, Lukáš SEHNAL, Ctibor MALÍK, Jiří STEHLÍK – David VYMAZAL, Jan MATUŠKA st.

Na střídání: Jan LACHMAN, Jakub PERNICA, Michal NEJEZCHLEB

Po nevydařeném vstupu do sezóny jsme chtěli dohrávku 3. kola se Sloupem zvládnout a získat 3b. Odhodlání a hlad za vítězstvím byl znát od prvních okamžiků. Trenér musel oželet služby hned čtveřice hráčů – Tomáš Nevřela (stop po ČK) Honza Svoboda (zranění), Jakub Kyzlink a Ivoš Konečný (pracovní povinnosti). Naopak do sestavy mohl po dovolené naskočit Michal Šenk.

Již ve 3. minutě jsme se díky Davidu Vymazalovi ujali brzkého vedení. Po centru z levé strany doklepl míč pohodlně do sítě – 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat, když po pravé straně upláchl Michal Šenk a střelou na vzdálenější tyč z poza vápna nedal sloupskému brankáři sebemenší šanci – 2:0. Poté se osmělili také hosté, jmenovitě Honza Novák a Aleš Petržel, ale ani jeden neuspěl. Když hosté nezlobili z rychlých kontrů, tak ze standartních situací, konkrétně z rohových kopů. Jejich výškovou převahu smazal Honza Matuška ml., i díky obráncům, sbíral ostré centry ze vzduchu. Následně nám vyšel brejk. Do otevřené sloupské obrany se vřítil David Vymazal a lehkým obloučkem zaznamenal svoji druhou branku v utkání – 3:0. Skóre mohli navýšit Honza Matuška st. a Michal Šenk, bohužel při svých samostatných nájezdech selhali, a tak jsme šli do kabin s tříbrankovým vedením.

Opět se nám podařilo vstřelit rychlou branku. David Vymazal si navedl míč a z dobrých 25-ti metrů mířil přesně do pravé šibenice – 4:0. Výstavní brankou završil HATTRICK! Hosté se ve druhé půli snažili praktikovat postupnou rozehrávku, ale ani tento styl kýžený efekt, tedy branku, nepřinesl. V 60. minutě si míč na půlící čáře zpracoval Pavel Paděra, vysokým míčem za obranu vyslal Honzy Matušky st., který přízemním centrem našel naběhnuvšího Lukáše Sehnala, pro něhož nebyl problém uklidit míč do branky – 5:0. Hostům se značně nelíbilo posouzení této situace, dožadovali se odmávání ofsajdu. Jejich gólman to dal ostře najevo, za což ho hlavní arbitr odměnil červenou kartou. Rukavice a dres si na sebe navlékl matador Libor Škvařenina. Ten se snažil zastávat roli stopera i brankáře, ale v mnohých situacích nechával zcela odkrytou svatyni. Poprvé toho Michal Šenk využil po nepovedeném odkopu sloupských hráčů, míč poslal z půlící čáry neomylně do branky – 6:0. Alespoň kosmetickou úpravu skóre jsme Sloupu darovali, když využili naší nepozornosti v obranné činnosti – 6:1. Na konečných 7:1 v náš prospěch upravil Michal Šenk, nutno podotknout, že opět z půlící čáry do odkryté svatyně. I Michal tak dokonal HATTRICK!

„Anglický týden“ završíme v neděli 7. září 2014 v Kořenci od 16:30. 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode