Muži: 31.8. RUDICE - OLEŠNICE 2 : 2 (1 : 1)

31.08.2014 20:11

Sestava Rudice: Kyzlink – Svoboda, Nevřela, Paděra, Kocman – Krátký, Malík, Konečný (C), Stehlík – Matuška Jan ml. (70.‘ Vymazal), Matuška Jan st. (46.‘  Sehnal Lukáš)

Na střídání: Lachman, Pernica, Vymazal, Sehnal Lukáš, Nejezchleb

Branky: Stehlík, Sehnal Lukáš – Hořínek, Pařízek

ČK: 86.‘ Nevřela (Rudice)

V rámci 4. kola jsme přivítali na domácím hřišti mužstvo z Olešnice. Oproti minulým utkáním jsme protentokrát měli k dispozici pět střídajících hráčů, plus Jirky Sedláka, na kterého se nedostal dres. Po dovolené se v základní sestavě objevil Honza Svoboda a do útoku trenér nasadil duo Matušků. Naopak jsme nemohli počítat se službami Michala Šenka, který se v době utkání slunil na Krétě.

Z naší první útočné akce jsme se ujali vedení. Kapitán Ivoš Konečný vyslal po levé straně naběhnuvšího Jirku Stehlíka, který poslal míč neomylně podél hostujícího brankáře do sítě – 1:0. Náhle na to jsme mohli vedení navýšit, jenže hlavička Honzy Matušky ml. mířila těsně vedle. Poté se osmělili hosté. Na rohový kop si nejvýše naskočil Ondra Kuda, jehož hlavička skončila na břevně. O pět minut později se přes stoperskou dvojici dostal Michal Kubíček, ale i jeho střelecký pokus skončil na brankové konstrukci, tentokrát nás zachránila tyč. Olešničtí se branky přece jenom dočkali. Tomáš Nevřela podklouznul v nejméně vhodnou dobu, míč mu vypíchnul dorážející Víťa Hořínek a jemným lobem rozvlnil síť – 1:1. Po vyrovnání to byli právě hráči Olešnice, kteří měli častěji míč na svých kopačkách, a střeleckými pokusy zkoušeli pozornost Kuby Kyzlinka. Ten byl připraven a všechny pokusy likvidoval. Od 30. minuty začal zkrápět rudický pažit silný a vytrvalý déšť. Těšně před poločasovým hvizdem se k velkému sólu nadechnul Ondra Kuda. Od půlící čáry se prokličkoval až na hranici penalty, kde ho brzkým vyběhnutím vychytal Kuba Kyzlink.

Ani během přestávky déšť neutichal, a tak travnaté hřiště bylo do druhé půle poseto kalužemi. Do hry se tak vmísil další sok – VODA! Rudice začala s jednou změnou, Honzy Matušky st. vystřídal Lukáš Sehnal. A byl to právě Lukáš Sehnal, jenž nám při svém prvním střeleckém pokusu vrátil vedení – 2:1. O deset minut později jsme nedokázali odkopnout míč z pokutového území a Roman Pařízek doslova dotlačil „merunu“ do naší sítě – 2:2. Na těžkém terénu se složitě pohybovalo, natož aby se hrál fotbal. V 86. minutě byl zezadu faulován Ondřej Kuda a Tomáš Nevřela uviděl od arbitra červenou kartu. Oslabení jsme naštěstí přečkali bez inkasování a mohli jsme si připsat první letošní bod.

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode