30.10. Žáci: KOTVRDOVICE - RUDICE 4 : 7 (3 : 5)

30.10.2011 17:15

Sestava: Matuška F. – Stupinská , Svoboda, Urbánek, Tainaj, Kašpárek, Magda T., Košťál – Klinkovský, Matuška J., Navrátil.

Střídali: Kuncová, Kunc, Černý, Štěpánek, Magda M.

Branky: Magda T., Matuška J. 6x

Před zápase, jsme museli řešit pozici brankáře, protože ten se nedostavil. Po demokratickém hlasování (spíš nikdo nechtěl chytat) se do branky postavil Filip. Samozřejmě jsme věděli, že  se soupeř bude snažit z každé pozice zakončit (což se potvrdilo), ale věřili jsme, že ho dokážeme přestřílet, což se nám podařilo. Zápas to moc pohledný nebyl, díky  naší klesající formě a zachránilo nás snad jen to, že soupeř měl ve svých řadách snad jen tři hráče, kteří mohli naši branku ohrozit. My máme přece jenom mužstvo ročníkově vyrovnané a v tomto zápase také střelecky disponované Jendu. Vítězství bylo určitě zasloužené, branky jsme stříleli většinou z pokutového území, po (někdy i fotbalových) akcích, kdežto soupeř se dvakrát od půlky trefil pod břevno, kam Filip nedosáhl.

A něco málo k rozhodčímu. Možná by bylo lepší, kdyby svaz rozhodčí nedelegoval a nechal zápasy od žáků dolů řídit amatéry. Toto utkání (pro nedostavení se rozhodčího k utkání) odpískal bezchybně Jara Kunc.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode