30.10. Muži: KOŘENEC - RUDICE 5 : 1 (3 : 1)

30.10.2011 17:16

Sestava: Kyzlink – Krátký, Konečný, Sehnal P., Grómský – Oplušil, Pernica, Malík, Čechman – Sehnal L., Matuška J. (70´ Kocman M.)

V zápase o šest bodů jsme chtěli hrát aktivně a odvézt nějaký ten bodík domů.

I když úvod zápasu  z naší strany nebyl špatný a soupeře jsme několikrát ohrozili střelami z dálky, zápasu dala ráz až pasáž od 9. do 15. minuty, kdy nejprve Kuba

Neodhadl rychlost domácího útočníka, místo odkopu za vápnem chtěl míč chytit ve vápně, ale útočník špičkou míč vypíchl a Kuba ho fauloval. Podle všeho sice před vápnem, rozhodčí ale ukázal na penaltu. Za šest minut byl k vidění podobný scénář, kdy útočník z pravé strany pronikl do vápna, před Kubou si pohodil míč a střetl se s ním. Druhá žlutá a opět penalta. Po delším rozhodování poslali trenéři do branky Matušku J. mladšího a ze hřiště stáhli Jarka Opluštila. Za stavu 2 : 0 a v deseti lidech jsme ale nebyli horší mužstvo, naopak z rohu jsme brankou Kuby Čechmana snížili a pět minut na to, po trestňáku Ivoše se míč od tyče odrazil před prázdnou branku, ale Matuška přestřelil.

A tak na konci poločasu po chybě Satana na půlce, šli domácí do přečíslení a zvýšili na 3 : 1.

 Druhá půlka začala vyrovnaně a nabídla šance na obou stranách. Na naší to byl Pavel Sehnal, který hlavou neusměrnil míč do branky, potom v 60. ninutě domácí zvýšili na 4 : 1 a od té doby už byli jasně lepším mužstvem. V poslední minutě se jim ještě podařilo zvýšit skóre na konečných 5 : 1.

Opět je škoda vyloučení, protože jak ve Vysočanech, tak zde v Kořenci se dalo bodovat naplno. No, chybí nám dvě kola, tak snad ještě něco urveme.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode