3.9. Muži: RUDICE - DOUBRAVICE 2 : 1 (0 : 1)

04.09.2011 20:32

Sestava: Kyzlink - Krátký, Konečný, Sedlák-

             -Chemčuk (Sehnal P.), Malík, Gromský (Opluštil), Čechman

             -Sehnal L., Matuška (Kocman), Pernica.

 

 

Proti našemu málo oblíbenému soupeři jsme měli za cíl zisk alespoň jednoho bodu. Doubravice doposud neztratila ani bod, ale i přesto trenér Daněk chtěl vyrukovat s ofenzivním pojetím. Tomu odpovídalo i naše rozestavení 3-4-3. Což se mohlo zdát dost odvážné.

Už od začátku utkání se zdálo, že vedro bude spíše vyhovovat nám a byli jsme i o něco aktivnější. Většina našich akcí však nebyla dotažena do konce nebo zakončení postrádalo

přesnost. Posílali jsme dopředu až příliš mnoho vysokých míčů a kombinace byla spíše výjimkou. Ani náš soupeř nepředvedl mnoho nebezpečného. Snad pouze gólovou akci z asi 30. minuty, kdy si kapitán povodil podél celého vápna naši obranu a pak našel dobře rozběhlého záložníka, který se ocitl sám před Kyzlinkem a proměnil na 0:1. My jsme měli snad jen jednu lepší šanci, když Massaro našel přesným míčem za obranu ve vápně L.Sehnala, ale ten své zakončení uspěchal a hlavou odevzdal míč hostům.

Poločasový výsledek 0:1 byl pro nás krutý, ale stále bylo dost času s tím něco udělat.

Obraz hry se nijak výrazně nezměnil a naše snaha o vyrovnání byla znát. Postupně se na hřiště dostali všichni náhradníci. Vyrovnat na 1:1 se nám podařilo po závarečku v pokutovém území. Centr do vápna se od v tu chvíli důrazného Čechmana dostal, i díky špatnému odhadu golmana hostí, zpět před branku a tam do sítě zasunul L. Sehnal. Běžela asi 70.minuta.

Vyrovnání nás neuspokojilo a snažili jsme se dál. Soupeř zahrozil snad jen jednou, když šel do zajímavého přečíslení, ale nedokázal je zúročit a šlo do ztracena.

Ve chvíli, kdy už by většina, asi i Doubravice, byli spokojeni s bodem, protlačil na vápně míč „Buldok“ Malík a následnou střelou v tísni trefil volné místo brány hostí. Když diváci mohli sledovat šťastný hlouček našich hráčů běžela už 90.minuta.

Konec dobrý, všechno dobré, takové je zhodnocení v jedné větě.

 

 

+ zápasu : Porazili jsme vedoucí celek, který neztratil ještě ani bod.

 

- zápasu : Chybí nám lepší kombinace, pro vytvoření více střeleckých příležitostí. Pravděpodobnou příčinou je slabší zpracování a málo pohotová přihrávka.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode