3.11. Muži: RUDICE - VILÉMOVICE 2 : 2 (0 : 1)

03.11.2012 21:52

 

Sestava: Matuška - Kocman; Konečný; Sehnal P.; Sedlák - Opluštil; Gromský, Lachman; Nejezchleb - Urbánek, Sehnal L.

 

Náhradníci: Maňásek

 

Střelci: Gromský; Nejezchleb.

 

Na zápas se dostavilo přesně jedenáct hráčů, z různých důvodů přišlo před zápasem pět omluvenek, na střídačku usedl jen nemocný David. Na dost podmáčeném hřišti byli ze začátku víc u míče hosté, kteří hrozili z levé strany rychlými brejky, ale střely končily mimo, nebo byly včas zablokovány. My jsme se dostali víc do hry od patnácté minuty, kdy jsme nejdřív z levé strany zahrozili Lukášem, a jen včasné vyběhnutí golmana a jeho reflexivní zákrok zabránil našemu vedení. Zanedlouho byl Lukáš vybídnut z pravé strany, ale jeho střela minula branku. Hostům jsme poté nabídli vedení sami, když při rozehrávce nedokázal brankář odkopnout míč, ten se dostal k úplně volnému útočníkovi hostů, který sice neprostřelil golmana a ani dorážka neskončila v síti, ale s následného rohu se centr zleva snesl k nejmenšímu hráči hostí, který hlavou otevřel skóre. Do poločasu jsme se snažili srovnat, po náznacích šancí jsme šli do šaten s jednogólovou prohrou.

Druhý poločas jsme začali aktivněji, sice hosté nechávali tři útočníky stále vytažené a hrozili brejkovými situacemi, ale to se nám dařilo eliminovat, a tak po pěkné akci a krásném přenesení hry na pravou stranu, kde stál osamocený Petr, který snad chtěným lobem srovnal. Vilémovičtí se dostali do opětovného vedení po závaru v pokutovém území, kdy po slabé střele golmanovi vypadl míč a dobíhající útočník neměl problém rozvlnit síť. Nás to ale nezlomilo a dál jsme útočili a byli po zásluze odměněni vyrovnávající brankou, kdy po pěkném přiťuknutí ve vápně nedal Michal brankářovi šanci. Nakonec jsme mohli i vyhrát, kdy se nám v závěrečných minutách nepodařilo propasírovat míč ve skrumáži na penaltě.

Musí se ocenit, že i když jsme dvakrát prohrávali, tak jsme to nezabalili a dokázali dvakrát srovnat, vždyť mužstvo kromě Matušky s Konečným mělo v průměru 21 let. V sobotu nás v předehrávce čeká tým z Letovic, kde jsme v prvním kole prohráli zaslouženě 2:0. Sice po odečtení bodů jsou Letovičtí na jiném konci tabulky, ale hrou, kterou předvádí, tam jistě nepatří a určitě nás čeká těžký soupeř.

 

 

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode