3.10. BOŘITOV - RUDICE 1 : 3 (0 : 1)

05.10.2015 07:35

 

Sestava Rudice: Matuška ml. - Kocman, Nevřela, M. Urbánek - Vymazal, Zouhar, Paděra, Šenk - P. Pernica, Urbánek, L. Sehnal

Na střídání: Malík, P. Sehnal

Branky: Paděra, Urbánek, Šenk

 

Po dohodě obou klubů se utkání namísto neděle odehrálo již v sobotu. Utkaly se týmy z opačných pólů tabulky. Bořitov zaznamenal během letní přestávky pád z I. A třídy, exodus klíčových hráčů a momentálně se potýká s výsledkovou krizí. To náš tým má opačné starosti a před utkáním se po sérii vítězství usídlil na 1. příčce OP. Nicméně do Bořitova jsme jeli s respektem k soupeři, protože souboje "první, poslední" jsou vždy ošidné a nevyzpytatelné.

Nastoupili jsme v netradičním rozestavení 3-4-3. Chtěli jsme co nejvíce prověřit soupeřovu obranu, což se nám ale plnit nedařilo. Nefungovala nám kombinace a celkový dojem celého mužstva působil ospalým dojmem. Bořitov nás po celou první půli zlobil rychlými protiútoky či standartními situacemi. Velice aktivní byli Michal Havlík, Jakub Machorek a také Jiří Fojt, který se po souboji s Markem Urbánkem zranil a musel být střídán. Ve 34. minutě byla z naší strany k vidění první pohledná akce. Zouhar vysunul kolmicí Paděru, který neotálel se zakončením a z hranice velkého vápna mířil přesně k levé tyči - 0:1. Blízko k další brance byl Petr Urbánek, jehož šikovnou hlavičku domácí brankář s námahou vytěsnil a ani dobíhající Vymazal míč do branky nedopravil.

Vstup do druhé půle vyšel domácím. Lukáš Majer zvládnul těžký kop z otočky náramně a vyrovnal na 1:1. Nám se podařilo do pěti minut zareagovat. V 53. minutě poslal Šenk střílený centr do soupeřovy šestnáctky a nabíhající Petr Urbánek se nemýlil - 1:2. Poté jsme sáhnuli ke klasickému rozestavení 4-4-2, do hry přišel namísto útočníka Urbánka defenzivněji laděný Malík. Bořitov i přes nepříznivý stav hrozil, jenže k výraznější šanci se nedostal. Utkání rozhodl v 83. minutě Šenk, jenž pláchnul všem, co mu stáli v cestě a jemným dloubáčkem překonal domácího gólmana - 1:3.

Nelehké utkání jsme bodově zvládli, předvedený výkop byl možná nejhorší za celý podzim. V rámci 10. kola přivítáme na domácí půdě celek z Doubravice. Mistrovské klání se odehraje v sobotu 10. října 2015 od 15:00.

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode