28.9. Pohárové utkání RUDICE - JEDOVNICE 2: 5 (2 : 4)

30.09.2011 05:58

Sestava: Kyzlink - Sehnal P., Krátký, Konečný, Chemčuk (Matuška ml.)

                          - Opluštil, Čechman, Pernica, Kocman -

                          - Sehnal L., Nejezchleb (Matuška)

 

 

Tohle pohárové utkání je spíše jakýmsi doplňkem a pokud možno něco vyzkoušet a dát příležitost náhradníkům. Už jen pro případnou hrozbu zbytečného vykartování pro mistrovské utkání. Karty i tresty se totiž započítávají. No v tomto případě tomu moc nenasvědčovalo. U nás rozhodně hráli všichni, kdo přišli (chyběli - Malík, Gromský, Sedlák) a premiéru si vystřihl Jenda Matuška ml.

Utkání začalo ve slušném tempu. Hra se poměrně často přelévala. Jedovnický kádr doznal, oproti loňské sezoně, citelných změn, ale již brzy bylo jasné, v čem bude jeho síla a jakou hrou se bude prezentovat. Hrozba ze standardních situací.

V asi 15. minutě golman hostí Toncer vyběhl před vápno proti vysunutí L. Sehnala, byl však u míče později, útočníka sestřelil. Záchránil jasný gól a vše ostatní „uhasil a průběh zápasu hrubě ovlivnil“ rozhodčí Jalový, když udělil místo učebnicové červené pouze žlutou kartu. Nikdo jiný by situaci již nezachránil, jen snad minutí prázdné branky. Po zkušenosti z nedělního utkání a vyloučení Malíka po dvou“srandovních“faulech, mě nikdo nevymluví, že zápas tím ztratil hodnotu a rozhodně regulérnost. Dlouhou dobu jsem si na rozhodčí nechtěl stěžovat, ale tohle za 4 dny je moc.

Mezer v naší defenzívě, způsobených absencí základních hráčů, využil soupeř brzy z rohu. Nízký centr proletěl až do malého vápna a protože golman vyčkával na čáře důrazný Kunc dorazil na 0:1. Srovnali jsme záhy Kocmanem. Jedovnice šli, opět po stejné situaci z rohu vedení zásluhou Kunce.

Po chvilce, přímo z rohu, s přispěním obránce srovnal Massaro na 2:2. Po nedorozumění nám soupeř pláchl a proměnil samostatný nájezd na 2:3 a poločasové dílo dokonal, jak jinak, než z rohu, když nepokryt hlavou přesně mířil Pernica V..

Druhý poločas probíhal v duchu naší snahy o ofenzívu a soupeř se pokoušel využít okének v naší otevřené obraně. Využil z mnoha šancí jen jedinou na konečných 2:5.

My jsme gól už nedali, i když po příchodu Matušky se kombinace a držení míče v útočné fázi značně zlepšila. Břevno nastřelil Massaro a tentýž hráč se dobře uvolnil ještě jednou, ale z očí do očí Toncerovi, nenasměřoval zakončení dostatečně přesně a golman nohou jeho zakončení vykopl.

Naše nedostatky jsou rozhodně v bránění standardních situací. Máme celkově velmi mizivé procento v hlavičkových soubojích. Někteří hráči mají neuvěřitelně nízké procento úspěšných přihrávek, (mnohdy nižší než 20%) a to se často nejedná a nic složitého.

Závěrem se chci omluvit případnou neshodou informací nebo neoprávněnou kritikou, ale je třeba to brát jen jako můj osobní názor, plynoucí z mého velkého zklamání

Věřím, že vše si vynahradíme v mistrovském utkání v Jedovnicích. Do té doby můžeme zapracovat na slabinách. Jinak pro diváka docela zajímavé utkání o nudě se rozhodně nedalo mluvit. Za účast všem díky!

 

                      

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode