28.8. Muži: SKALICE - RUDICE 2 : 2 (1 : 0)

29.08.2011 06:04

Sestava: Kyzlink - Krátký, Konečný, Malík, Chemčuk  (Sehnal P.)-

                            -Čížek, Gromský, Pernica, Opluštil (Kocman)-

                            -Matuška, Sehnal L.

Branky: Sehnal L. 2x

 

Zápas s dalším nováčkem a opět venku jsme chtěli zvládnout lépe než ten v Blansku. Moc jsme nevěděli, co soupeř dokáže a tak jsme přistupovali k tomuto utkání opatrně.

Bohužel ráz celému utkání dala hned 7.min., kdy nakopnutý míč podél branky Kyzlinkovi propadl a nohou si jej dokonce nešťastně zasunul do brány. To rozhodlo o tom, že domácí nic netvořili a spolehli se pouze na nákopy a rychlého útočníka, který čas od času provětral naše beky. My jsme se snažili o kombinaci, která nám ne vždy vycházela a většinou končila u vápna soupeře. Herní převaha vedla k snad jediné vážnější šanci, když Senal pronikl až před golmana , ale z boku místo střely odevzdal míč golmanovi do náruče.

Věřili jsme, že přidáme  na tempu a dostaneme se do více šancí. Měli jsme více ze hry, ale jednoduchost domácích nás ještě jednou srazila po průniku do kolen a 2:0 15 min do konce nám už nedávalo mnoho nadějí. Do šance se dostal Opluštil a jeho střela z vápna jen o kousek minula tyč. Po něm se do zakončení ve vápně prodral i Massaro, ale z boku jen vyprášil brankářovi rukavice. 10 minut před koncem, když už to i málo kdo z nás čekal, nás spasila utěšená střela, do té doby naprosto nevýrazného, L.Sehnala. Hru oživil i příchod Kocmana za unaveného Matušku a po jeho zakončení ve vápně, dorážel do prázdné branky opět L.Sehnal.

Za tohoto stavu 2:2 byl soupeř na kolenou a my jsme naopak navýšili náš tlak. V ten okamžik jsme potřebovali mít ještě alespoň 10 min navíc, ale zabrali jsme příliš pozdě a tak zápas byl ukončen nejspíš spravedlivou remízou 2:2.

Konečná spokojenost s bodem je, přece jen jsme hráli venku a po tom průběhu, ale nebude mnoho takových soupeřů.

 

 

+ utkání : rozhodně vyrovnání v tak složité situaci.

 

- utkání : po odchodu Zouhara si nedokážeme vytvořit dostatek šancí a naše nebezpečnost v                                                             .            ofenzívě je prozatím dost nízká.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.