28.10. ŠOŠŮVKA - RUDICE 1 : 2 (0 : 1)

29.10.2015 06:16

 

Sestava Rudice: Matuška ml. – Kocman, Paděra, Nevřela, M. Urbánek – Stehlík, Zouhar, Malík, Šenk – P. Pernica (C), L. Sehnal

Na střídání: P. Sehnal, P. Urbánek, J. Pernica

Branky: 77. Krátký Marek - 38. Sehnal Lukáš, 56. Zouhar Tomáš

Rozhodčí: Jalový Josef - Flek Jaroslav, Barák Hynek

Počet diváků: 55

 

Poslední utkání na programu podzimní sezóny, ve kterém jsme zavítali do „Krmelec arény“ – Šošůvky. K utkání nebyl připraven pouze David Vymazal, jinak byla naše sestava kompletní. Domácí měli oproti minulému utkání s Olešnicí k dispozici duo Marek Krátký a Honza Kuchař, tedy velké posílení!

Domácí zahrozili hned z první příležitosti, jenž se jim naskytla. Bohužel pro ně bylo zakončení nepřesné. Nepříjemný vítr stěžoval hru všem na hřišti. Šošůvka silný vítr využívala k dlouhým nákopům gólmana Valacha, naše obrana si s tím dokázala, až na malé výjimky, poradit. Zhruba po dvaceti minutách se dostal do zakončení Stehlík, jenže neprostřelil vyběhnuvšího Valacha. O několik okamžiků později byl ve stejné pozici Pavel Pernica, ale ani on se nedokázal prosadit. Na druhé straně pálil ze střední vzdálenosti nebezpečně Radim Maňoušek, jeho projektil Matuška ml. kryl. Ve 38. minutě zafungovala spolupráce mezi Paděrou a Stehlíkem, druhý jmenovaný nacentroval míč na vzdálenější tyč, na který si naběhl Lukáš Sehnal a hlavičkou otevřel střelecký účet utkání – 0:1. Těsně pře koncem první půle musel být střídán Martin Šebela, nahradil jej Michal Knödl. Stav o jednu branku vydržel až do poločasového hvizdu sudího Jalového.

Obě mužstva nastoupila do druhé pětačtyřicetiminutovky beze změn. Hra se příliš nezměnila, my jsme více kontrolovali hru, domácí hrozili z rychlých přechodů do útoku, které nejvíce podporovalo trio Luděk Sehnal, Marek Krátký a Honza Kuchař. V 56. minutě jsme získali díky trefě Tomáš Zouhara dvoubrankový náskok, ten procedil ve skrumáži hráčů míč do sítě – 0:2. Stejný hráč mohl skóre navýšit o pět minut později, jenž jeho „dloubáček“ vytěsnil Valach tygřím skokem mimo tři tyče. Šošůvka neskládala zbraně, stále žila v naději, že jejich produktivní útočná síla dokáže utkání zvrátit. Od 70. minuty si domácí hráči vytvořili tlak. Odměnou jim byla korigující branka ze 77. minuty. Marek Krátký si postavil míč na hranici dvaceti metrů od naší svatyně a trefil se náramně do levé šibenice – 1:2. Ihned po rozehrávce nám mohl vrátit vedení o dvě branky kapitán Pernica, ale v tutové šanci selhal. I proto byla Šošůvka stále na dosah bodového zisku.

Ten ale naše dobře hrající obrana společně s gólmanem nedopustila, a my si tak připsali další tři body. Jelikož kontinualně hrajícím utkání Olomučany vs. Olešnice skončilo 2:2, zůstali jsme po podzimní části na 1. místě s pětibodovým náskokem právě na zmiňované Olomučany. S těmi odehrajeme v neděli, tj. 1. listopadu 2015 od 14:00, předehrávku 1. jarního kola. Tímto jsou všichni příznivci, nejen rudické kopané, zváni.

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode