26.8. Muži: DOUBRAVICE - RUDICE 2 : 4 (1 : 2)

27.08.2012 06:30

 

Sestava:  Matuška – Krátký, Konečný, Sehnal P., Kocman – Lachman, (85min Šejnost) Gromský, Malík, Opluštil , (45min. Nejezchleb) – Urbánek, Sehnal L.

 

Střelci: Sehnal P.  2x, Urbánek 2x

 

Do Doubravice jsme odjížděli s vědomím, že za 19 let jsme tam vyhráli jen jednou. Hřiště a styl hry nám nikdy nevyhovoval a vždy nás dokázali „ukopat“. V tomto utkání jsme ale na šance i na branky vyhráli.

První poločas jsme měli hned v úvodu šance ,ale buď zasáhl brankář, nebo jsme netrefili branku. Až v desáté minutě se po uvolnění před vápnem, trefil Petr k tyčce a vedli jsme, v téže minutě po rozehrání jsme nechali ve vápně otočit domácího útočníka, který trefil přesně k tyči, a minutu na to jsme rozehráli volný kop a po skrumáži před domácí brankou Pavel hlavou trefil prázdnou branku. Pak se hra uklidnila a domácí přidali na důrazu a začali se tlačit do našeho vápna po sérii rohů a po našem nedůrazném odkopu se k míči dostal domácí hráč a byl faulován. Penaltu ale domácí neproměnili a tak jsme byli rádi, že do kabin jdeme s jednogólovým náskokem.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velice dobře a během prvních pěti minut jsme mohli dát tři branky, ale jak se říká nedáš-dostaneš, opět po rohu jsme faulovali a tentokrát domácí hráč nezaváhal a srovnal skóre. Nás to ale nezlomilo a v sedmdesáté minutě po průniku Lukáše do vápna, ho domácí faulovali a Pavel bezpečně proměnil. Tři minuty na to, po asi nejhezčí akci zápasu, dostal do ulice balón Petr a nedal domácímu brankáři šanci. Pak sice domácí měli pár nebezpečných situací, ale naše obrana všechny zvládla, a tak jsme si po dlouhých šesti letech odvezli tři body.

 

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode