26.4. muži: VYSOČANY - RUDICE 1 : 1 (0 : 1)

27.04.2015 07:04

Sestava Rudice: Matuška ml. – Pernica J., Kocman, Nevřela (82. Svoboda), Sedlák – Šenk (46. Lachman), Malík (C), Sehnal L., Stehlík (63. Matuška st.) – Vymazal, Pernica P.
Na střídání: Lachman, Matuška st., Paděra, Svoboda
ŽK: Torda – Pernica J., Stehlík
 

Po minulém utkání a během týdne se nám zaplnila marodka. Šenk měl problémy s třísly, Paděra laboroval s podvrtnutým kotníkem a kapitán Konečný dostal střevní potíže. Nicméně jsme se sešli v hojném počtu, do sestavy nakoukl stabilní článek podzimní sezóny Tomáš Nevřela.
Již v 1. minutě měli domácí možnost zahrávání volného přímého kopu. Lehký závar v našem pokutovém utkání jsme přečkali bez inkasování. V 9. minutě pronikl do soupeřovy šestnáctky Stehlík, jehož přízemní centr malým vápnem nenašel adresáta. V 11. minutě si Hejč obhodil Pernicu, následná hlavička jeho spoluhráče mířila nad. Ve 14. minutě si pohrál s protihráči Farník, který kolmicí vybídl svého kolegy v útoku, naštěstí Honza Matuška ml. včasným výběhem zmařil domácí snažení. V 17. minutě nastřelil agilní Jiří Stehlík břevno! V 19. minutě odvracel domácí výkop Michal Šenk, poté se do náběhu dostal Pavel Pernica, kterého domácí obránce zastavil jen za cenu faulu. K trestnému kopu se postavil Michal Šenk a nádhernou střelou vymetl bližší šibenici – 0:1.

O dvě minuty později jsme zbytečně faulovali na rohu velkého vápna. Farníkův centr proletěl nebezpečně kolem naší branky. Ve 26. minutě si pohrál na pravé straně s protihráči domácí Beneš, jehož tečovaná střela nadělala Matuškovi ml. problémy. Z protiútoku o sobě dal opět vědět Pavel Pernica, ale střelu nenasměroval mezi tři tyče. V 32. minutě podcenili domácí stopeři náš výkop, propadený míč se dostal k aktivnímu Pavlu Pernicovi, který kdyby lépe zpracoval těžký míč, šel by sám na brankáře. Ve 42. minutě dostal za protesty ŽK Jiří Stehlík. Do kabin jsme odcházeli s jednobrankovým vedením.

Bohužel do druhého poločasu nenastoupil Michal Šenk, který ke konci první pětačtyřicetiminutovky pocítil bolest třísel a raději vystřídal. Nahradil jej Honza Lachman.
Ve 47. minutě odcentroval výborně hrající Jiří Stehlík, míč našel Lukáše Sehnala, bohužel jeho hlavička byla nepřesná. V 51. minutě fauloval Jiří Sedlák Dvořáčka. Farník oslovil centrem stopera Hejče, jehož hlavička mířila nad. Domácí exekutor standartních situací Radim Farník našel přesným centrem z rohového kopu opět Hejče, ten si počínal na zadní tyči mazácky a vyrovnal na 1:1. V 62. minutě podcenil jednoduchý míč brankář Matuška ml., neudržel jej a následná střela domácích hráčů, naštěstí pro nás, trefila jednoho z hráčů na úrovní malého vápna. V téže minutě dostal za faul ŽK Torda. V 63. minutě prodal svoje přednosti v souboji Pavel Pernica, centr usměrnil Milan Kocman pouze do tyče. V 64. minutě šel do souboje s Dvořáčkem Jiří Stehlík, bohužel z něj náš hráč odešel s poraněným kolenem a musel být střídán. Touto cestou mu přejeme brzké uzdravení!!! Do hry se tedy dostal Honza Matuška st.

V 73. minutě vnikl do naší rozevřené obrany Torda, jenže nezamířil přesně. V posledních patnácti minutách jsme byli pot tlakem domácích. Závar v našem pokutovém území zažehnal dalekonosným odkopem navrátilec do sestavy Tomáš Nevřela. Vysočany se draly za vítězstvím, jenže Honza Matuška ml. měl dobře postavené tyče! V 88. minutě to byl právě Hejč, nejnebezpečnější hráč při standartních situacích, jenž namířil míč opět jen do tyče. Z následného protiútoku mohl o osudu utkání rozhodnout Honza Matuška st., samostatný únik zažehnal na poslední chvíli dobíhající obránce Vysočan.
Dělba bodů. Kdo zápas viděl, musí uznat, že jsme měli v mnohých situacích štěstí a jednobodový zisk musíme brát. K dalšímu utkání se postavíme již tuto středu, tj. 29. dubna 2015 od 17:00, kdy zajíždíme k dohrávce 1. jarního kola do Sloupu.

Doufejme, že zranění hráči se dají natolik dohromady, aby mohli k tomuto utkání nastoupit a pomohli týmu k dalším bodům.

 

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode