26.10. muži: RUDICE - VILÉMOVICE 8 : 3 (4 : 2)

26.10.2014 19:01

Sestava Rudice: Jakub Kyzlink – Milan Kocman, Pavel Paděra, Tomáš Nevřela, Jiří Stehlík – Pavel Pernica, Ctibor Malík, Ivo Konečný (C), Jan Lachman (76. Jan Svoboda) – Lukáš Sehnal (52. David Vymazal), Jan Matuška st.

V dnešním utkání na nás čekal lídr soutěže, TJ Vilémovice. Věděli jsme, že soupeř disponuje nadstandartní útočnou silnou, naopak jejich obrana má mezery. Překvapením bylo, že hosté nastoupili bez svého vůdce, Jiřího Vorlického, který zůstal v poli náhradníků.

Taktiku jsme přizpůsobili zabezpečené obraně. V 10. minutě jsme pěkně vykombinovali ve středu hřiště, Ivo konečný vyslal kolmici mezi hostující stopery, míč přebral Lukáš Sehnal a levačkou rozvlnil síť – 1:0. Necelých pět minut na to nikdo nezastavil expres jménem Pavel Pernica, který tvrdou ranou skóroval – 2:0. Za nepříznivého stavu se na hřišti objevil Jiří Vorlický. Rozjetý rudický vlak ale ani tato osobnost nezastavila. Na 3:0 zvyšoval po závaru před brankou Lukáš Sehnal. Další branku jsme přidali v 28. minutě, kdy jsme měli možnost rozehrávat pokutový kop, toho se chopil náš nejlepší střelec Lukáš Sehnal a s přehledem ho proměnil – 4:0. Doposud nevýrazný soupeř přepnul na vyšší obrátky a zejména duo Pernica-Vorlický zatápěla pod kotlem. Prvně jmenovaný dokázal snížit stav na 4:1, kdy udělal gólmanovi „blafák“ a uklidil míč do okryté svatyně. Naneštěstí jsme inkasovali i podruhé, soupeř využil našeho zaváhání v obranné činnosti, pozdě jsme přistoupili k hráči, který využil dostatečný prostor k otočce a poklidnému zamíření na zadní tyč – 4:2.

Vilémovice provedly do druhé půle střídání na pozici brankáře, do hry nastoupil Filip Hlaváček. Hostující gólman se ani nerozkoukal a už lovil míč ze sítě. Střelou pod víko jej překonal Pavel Pernica – 5:2. Poté musel pro mírné zdravotní potíže ze hřiště Lukáš Sehnal, nahradil jej David Vymazal. Nádherný protiútok předvedl triumvirát ve složení Matuška-Pernica-Vymazal, posledně jmenovaný jen nastavil „placirku“ a usměrnil míč do sítě, učebnicová situace – 6:2. Hostí se díky naší kvalitní hře dostával k zakončení výjimečně. V solidní příležitosti se ocitl Jiří Volický, bohužel pro něj při zakončení podklouzl a míč skončil naším odkopem. V 70. minutě jsme dali soupeři dostatečný prostor k tomu, aby snížil na 6:3. Faul vzdálený 40 metrů od Hlaváčkovy svatyně rozehrál Pavel Paděra, cíleně našel jmenovce Pernicu, který nadvakrát završil svůj HATTRICK – 7:3. Snový výkon celého mužstva korunoval svoji druhou brankou v utkání David Vymazal, s pomocí tyče završil skóre na konečných 8:3.

Zápas s lídrem přeboru jsme zvládli na jedničku a po třech utkáních jsme zabodovali naplno. V dalším kole zajíždíme do Šošůvky, začátek utkání v neděli 2. listopadu od 14:00.  

Pavel Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode