25.9. Muži: VYSOČANY - RUDICE 2 : 2 (1 : 2)

25.09.2011 19:07

Sestava:Kyzlink - Krátký, Konečný, Gromský, Chemčuk -

             - Opluštil, Malík, Pernica, Čechman -

             - Sehnal L. (40.min. Kocman), Matuška (70.min Sehnal P.)

 

K tomuto utkání jsme jeli sebevědomě a chtěli jsme si odnést alespoň bod. Sestava nebyla nijak vážně oslabena. Nemohl se zúčastnit Nejezchleb a Sedlák, ale byl Chemčuk (návrat z 6-té dovolené). Nastoupil i Massaro, který měl, po neštastné srážce v tréninku sešité obočí. Přicestovali i věrní rudičtí fandové (děkujem) a tak utkání mohlo začít v bodové naději.

Začalo se ve slušném tempu. Vytvořili jsme si pár dobrých šancí, ale dlouho se nám nedařila koncovka. Na hrotě byl, podporován přihrávkami, nebezpečný především Matuška. Vysočany ale byly také nebezpečné. Hrozily především ze standardních situací. Nakonec využily až naše zaváhání, kdy jsme nechali příliš volného Přikryla a prohrávali jsme 0:1 asi ve 20. minutě.

Naši další snahu a kombinaci obdržený gól naštěstí nenarušil a soupeřovu branku jsme nadále vytrvale ohrožovali. Nakonec se vyplatilo! Ve vápně byl celkem zbytečně, ale příliš okatě faulován Sehnal a penaltu proměnil Krátký. Bylo srovnáno 1:1. A ve 38. minutě jsme svoji kvalitu potvrdili podruhé, když Matuška po pěkném vysunutí od Malíka nezaváhal a sám před golmanem jistě zasunul a otočil tak průběh na 1:2 pro nás. Ve 39. minutě střídal nemocný L. Sehnal.

Bohužel ve 40. minutě přišel velice důležitý okamžik, kdy po nenápadném faulu a hodně necitlivé druhé žluté kartě, musel pod sprchy Malík. Poločas jsme dohráli v poklidu, ale bylo jasné, že udržet výsledek celý poločas (při naší nevelké fyzické a rychlostní zdatnosti), bude problém.

Druhý poločas se odvíjel asi tak, jak se dalo čekat. Byli jsme pod tlakem a hrálo se převážně na naší polovině. Na nějaké velké protiútoky jsme neměli sílu. Soupeř naštěstí neměl střelecké kopačky a míč do branky dopravil pouze jedenkrát a srovnal tak na konečných 2:2. Což byl výsledek vzhledem k nabídnuté 50-ti minutové přesilovce určitě lepší pro nás.

Tak nakonec cíl neprohrát byl splněn a v našem týmu vládla spokojenost.

 

 

+ utkání : dva vstřelené góly venku, ubráněný  bod v oslabení.

 

- utkání : nedostatečná kondice některých jedinců a tím způsobená nedostatečná dynamika pohybu.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode