24.8. Muži: BLANSKO "B" - RUDICE 3 : 0 (0 : 0)

25.08.2011 05:51

Sestava: Kyzlink-Sedlák,Konečný,Gromský,Krátký-

                           -Opluštil(Chemčuk),Malík,Pernica,Čechman-

                            -Sehnal L.,Kocman(Matuška).

 

Na půdu nováčka soutěže jsme rozhodně nedorazili jako favorit, a i přesto jsme věřili, že toto utkání zvládneme dobře po taktické stránce a cílem bylo urvat bod za remízu a to klidně po naprosto defenzivním a nefotbalovém projevu.

Pokyny a se nám dařilo plnit celý první poločas. Soupeř byl, jak jsme čekali, herně lepší, ale nedokázal si vytvořit žádnou kvalitní šanci a ostatní menší šance zůstaly nevyužity. Je pravda, že nám se nepodařilo hru tvořit vůbec, ale pod nějaký větší tlak jsme se také nedostali. Jedinou šanci na ohrožení branky měl po centru Kocman, ale hlavou minul. Poločas proběhl asi tak, jak jsme chtěli, protože nějaký pohledný fotbal jsme nečekali a bod jsme stále drželi.

O poločase náš soupeř měl možnost dostatečně kvalitního střídání a to se ukázalo pro toto utkání rozhodující. Na hřiště přišel hráč „A mužstva“ Beneš a nejen brankou na 1:0, ale hlavně svým pohybem a držením míče, vnesl klid a herní kvalitu do řad domácích. Ukázalo se, že toto střídání bylo rozhodujícím. I přesto, že na 2:0, asi o 15min později jsme soupeři nahráli, po nepřesnosti Krátkého. Ten v tísní napálil, tak nešťastně, že našel na vápně volného soupeře, který vše zakončil chytrou střelou.

Po tom co se na hřišti objevil Matuška stoupla naše naděje na vstřelení gólu, ale nestalo se tak , i když záloha konečně vyprodukovala nějaké šance. Byly hned tři, ale na vstřelení branky to nestačilo. Domácí dokázali ještě jednou překonat naši již nestačící defenzívu a dali tak výsledku konečnou podobu 3:0 ve svůj prospěch!

Nakonec jsme odcházeli vcelku zklamáni, ale na bod jsme sahali pouze v první poločas. Pro nás důležité body se budou rozdávat v úplně jiných utkáních a tak je třeba naše snažení směřovat tam.

 

 

´+ utkání: snad jen dobrá defenzíva z první půle.

 

- utkání: naprosto nepochopitelné vyloučení Nejezchleba za urážku rozhodčího 2 min. před koncem.(kastl to snad spraví ) 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode