24.5. muži: LIPŮVKA - RUDICE 1 : 1 (0 : 1)

25.05.2015 06:56

Sestava: Matuška Jan ml., Malík, Chemčuk, Pernica Jakub, Paděra, Sedlák Jiří, Sehnal Pavel, Sehnal Lukáš, Čechman (7. Matuška, 43. Nejezchleb), Pernica Pavel, Vymazal (19. Svoboda).

Náhradníci: Svoboda, Nejezchleb, Matuška Jan, Kocman.

Branka: Pernica P.

Z důvodu velkého množství zraněných, jsme přemluvili Kubu Čechmana, aby nastoupil.  Bohužel utkání pro něj skončilo již v 7.minutě. Utkání skončilo v 19.minutě i pro Davida Vymazala ve 43. minutě pro Matušku staršího a do zápasu po rozcvičení nenastoupil Kocman. Ve druhé půlce se potýkal s bolestí zad Svoboda. Toť výčet lazaretu jménem Rudice.

Zápas jsme odehráli velice bojovně a obětavě, po delší době jsme zahráli dobře dozadu a byli nebezpeční v brejcích.  Paděra,  Sehnal P. a Matuška ml. vzadu odehráli velice dobré utkání, vepředu operoval Pernica.  Lipůvka nehrála, tak jako minulá utkání, moc kombinačně a více nakopávala, což jsme dokázali využít a odvézt z horké půdy bod. Kdybychom měli trošičku víc štěstí a Lukáš proměnil v 88. minutě sólový nájezd, mohli jsme mít všechny tři.

Vzhledem k opravdu nevídané marodce mužstva, bude záležet, v jaké sestavě vůbec nastoupíme proti Jedovnicím. Doufejme, že se někteří dají dohromady a někteří oželí výlety a přijdou v sobotu  zabojovat.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode