24.10. RUDICE- LETOVICE 3 : 0 ( 0 : 0)

24.10.2015 16:48

Sestava Rudice: Matuška ml. – Kocman, Paděra, Nevřela, M. Urbánek – Stehlík (69. Vymazal), Malík (82. P. Sehnal), Zouhar, Šenk – P. Pernica, P. Urbánek (46. L. Sehnal)

Na střídání: P. Sehnal, J. Pernica, Matuška st., Vymazal, L. Sehnal

Branky: 2x Šenk, Malík (pen.)

Rozhodčí: Danác Michal - Šebela Václav, Švancara Vladimír

Počet diváků: 68

 

Poslední domácí utkání, ve kterém jsme vyzvali Letovice. Krásné slunné počasí, perfektně připravený trávník a již zmiňovaná derniéra přilákala 68 diváků. Nebýt výlovu rybníka Olšovce v sousedních Jedovnicích, počet by byl jistě vyšší.

Letovice disponují velice mladým týmem, i přesto hráli dobře organizovaně. V určitých fázích utkání jsme si s tím nevěděli rady. Kazili jsme rozehrávku, z čehož těžil náš soupeř a rychlými výpady zkoušel pozornost naší obrané čtveřice v čele s gólmanem Matuškou. V našich barvách byl nejaktivnější Šenk, připsal si i několik střel, ale žádná si nenašla cestu do sítě. V dobré příležitosti byl kapitán Pernica, který zkoušel obelstít hostujícího brankáře blafákem, bohužel neúspěšně. O několik okamžiků později hlavičkoval nebezpečně Kocman, také bez kýženého efektu. Solidní první půle skončila bezbrankovou remízou.

Do té druhé jsme vstoupili s jednou změnou v sestavě. Lukáš Sehnal nahradil Petra Urbánka. Na branku se čekalo až do 66. minuty. Agilní Šenk prošel středem hřiště jako nůž máslem a v zakončení si počínal chladnokrevně – 1:0. Ihned po rozehrávce soupeře se míče zmocnil Lukáš Sehnal a pelášil na branku. Vyběhnuvší brankář jej fauloval v pokutovém území, následovala penalta a pouze žlutá karta. Exekuce se ujal Malík a nemýlil se – 2:0. Dvě branky v rychlém sledu nás uklidnily. Letovice nesložily zbraně a i nadále se pokoušely najít recept na Matušku. Se všemi pokusy si náš mladý strážce svatyně dokázal poradit. V 84. minutě našel Lukáš Sehnal lépe postaveného Šenka, jenž z malého vápna korunoval svůj výborný výkon střelou pod břevno – 3:0.

Vítězství se nerodilo snadno. Letovice podaly sympatický výkon a byly rovnocenným soupeřem. Fotbal se ale hraje na branky a my jsme potvrdili větší zkušenost a kvalitu v zakončení. Ze sedmi domácích utkání jsme nepoznali hořkost porážky, pouze Olomučany si dokázaly odvést bod za bezbrankovou remízu. Další mistrovský zápas je na programu již ve středu 28. října 2015, kdy se od 14:30 přestavíme v „Krmelec aréně“, tedy v Šošůvce. Do podzimní části je vložena i předehrávka 1. jarního kola, ta se odehraje po dohodě klubů až neděli 1. listopadu 2015 od 14:00. Postaví se nám na podzim velmi dobře hrající Olomučany.  

P. Paděra

 

 

 

 

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode