23.8. muži: RUDICE - RÁJEČKO "B" 5 : 1 (2 : 1)

24.08.2015 05:59

Sestava Rudice: Matuška ml. – Pernica J. (46. Vymazal), Paděra, Nevřela, Kocman – Šenk (73. Svoboda), Cupal (67. Urbánek), Zouhar, Stehlík – Pernica P. (C), Sehnal L. 
Branky: 2x Šenk, Pernica P., Sehnal L., Zouhar - Štafa 

Po výsledkově nevydařeném utkání v Olešnici jsme chtěli v domácím prostředí vše napravit s nováčkem soutěže – Ráječkem „B“. Poprvé v rudickém dresu se představil Petr Cupal, který přišel na roční hostování ze Sloupu. Po zranění kotníku se do sestavy vrátil Pavel Paděra. Náš soupeř hodně spoléhá na zkušenosti bratří Sehnalů obklopené dravým mládím. Brankové nebezpečí hrozí zejména od Tomáše Štafy, který vypomohl svému týmu k postupu do OP 29. brankami. 
Utkání bylo z počátku nervózní, obě mužstva hodně kazila a příliš pohledný fotbal k vidění nebyl. Vedení se ve 23. minutě ujalo Ráječko. Po nedorozumění gólmana Matušky s Nevřelem se odražený míč dostal ke Štafovi, který přesným lobem otevřel skóre utkání – 0:1. O několik okamžiků později se do samostatného úniku dostal Pavel Pernica, bohužel nedokázal přesně zamířit. Ve 31. minutě vybídl krásnou uličkou k zakončení Stehlík Šenka, druhý jmenovaný si obhodil gólmana a s přehledem srovnal – 1:1. Na druhé straně mohl zvrátit stav utkání opět Štafa, nicméně Matuška ml. v brance byl rezolutně proti a reflexivním zákrokem podržel svůj tým. Ve 43. minutě se pěkně uvolnil Zouhar a rozhodl o poločasovém vedení 2:1 ve prospěch Rudice. 
Domácí udělali do druhé půli jednu změnu, na místo Kuby Pernici naskočil David Vymazal. I hosté provedli střídání, z pracovních důvodů hřiště opustil Honza Sehnal, nahradil jej Tomáš Plch. V 56. minutě vstřelil naši třetí branku Šenk, vinu nese zejména hostující brankář, kterému neposlušný míč proskotačil mezi prsty až do sítě – 3:1. Pro nás uklidňující moment, od kterého bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Kontrolovali jsme hru, předváděli pohledné kombinační akce, ač jsme několikrát špatnou rozehrávkou nabídli soupeři rychlé kontry, jenže branky padaly jen do sítě Ráječka. V pořadí čtvrtou přidal kapitán Pavel Pernica a na konečných 5:1 pečetil nejlepší střelec loňského ročníku OP Lukáš Sehnal. Skóre mohlo být ještě vyšší, jenže jak Zouhar, tak Vymazal svoje šance neproměnili. 
Odčinili jsme tedy venkovní porážku a příští neděli, tj. 30. srpna 2015 od 16:30, budeme chtít navázat na výkon z druhé půle a v domácím prostředí obrat o všechny body celek z Vysočan.

P. Paděra
 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode