22.9. Muži: RUDICE - SLOUP 2 : 6 (1 : 3)

22.09.2012 18:34

 

Sestava: Matuška – Chemčuk, Konečný (C), Gromský, Sedlák (46‘ Nejezchleb) – Lachman (82‘ Matuška ml.) Sehnal L., Čechman, Kocman – Opluštil, Urbánek

Na střídání: Grmela, Matuška ml., Nejezchleb, Šejnost

 

Sobotní utkání okresního přeboru nabídlo atraktivní souboj dvou mužstev z horních pater tabulky. Vedoucí Rudice hostila Sloup. Domácí se museli obejít bez dvou zkušených hráčů, byli to Malík a Krátký, a také bez Pavla Sehnala.

Utkání začali lépe rudičtí, již v 1. minutě zachytil rozehrávku soupeře Čechman, ten postupoval od půlící čáry samostatně až do vápna, následná střela skončila v náručí Poláka. Až do 10. minuty měli domácí mírnou převahu, ta nevedla k dalším střeleckým pokusům ohrožující soupeřovu svatyni.

Hrstka diváků se první branky dočkala ve 14. minutě, kdy sloupští fotbalisté využili závaru v pokutovém území a protlačili míč za čáru – 0:1. Odpověď na tuto branku přišla v horizontu dvou minut, přesnou přihrávku od spoluhráčů zužitkoval Čechman a srovnal na průběžných 1:1.

Ve 25. minutě se ujali vedení opět hosté, kteří vstřelili téměř totožnou branku. Domácí nedokázali odkopnout míč do bezpečné vzdálenosti, a tak Kleveta asi na třetí pokus propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Skóre utkání se do poločasové přestávky měnilo ještě jednou. Nepřesnou rozehrávku domácí obrany vystihnul jeden z protihráčů, přihrávkou vybídnul naběhnuvšího útočníka a než stačili obránci spolu s gólmanem vzpamatovat, svítil na světelné tabuli stav 1:3.

I úvod druhé půle vyšel lépe domácím. V 50. minutě rozjel z pravé strany útočnou akci Gromský, ten si šikovně obhodil bránícího hráče, zpětnou nahrávkou vybídnul ke střele z velkého vápna Urbánka, který svou levačkou vymetl šibenici – 2:3. Po brzké kontaktní brance se dal očekávat nápor domácích. Opak byl ale pravdou, od této chvíle převzal otěže utkání Sloup, jehož páteř je složená z velezkušených hráčů a ti si dokázali utkání s přehledem pohlídat. Nemuseli se ani třást o hubenou výhru, neboť přidali do konce utkání další 3 branky.

Na 2:4 zvyšoval v 64. minutě Kleveta, ač ve skluzu, tak dokázal míč usměrnit přesně k pravé tyči. Poté měl hostující útočník vyloženou šanci, kdy si navedl míč z levé strany na svoji silnější pravačku, ale míč skončil vysoko nad brankou. Stejný hráč se o několik okamžiků již nemýlil, když potrestal chaos v domácí obraně a navýšil tak vedení svého týmu již o tři branky – 2:5. Poslední branka tohoto utkání padla v 79. minutě, do rezignované obrany vlétli sloupští s vervou a umístěnou střelou k tyči zkompletovali jasnou výhru v poměru 2:6.

 

Paděra Pavel

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode