22.10. Muži: RUDICE - OLOMUČANY 1 : 1 (0 : 1)

22.10.2011 16:57

Sestava:Kyzlink – Sehnal P., Konečný, Malík (Kocman), Chemčuk

-          Opluštil, Gromský, Pernica

-          Matuška, Sehnal L., Čechman

 

 

Naším dalším soupeřem, který se měl pokusit přerušit naši domácí neporanitelnost, byly Olomoučany. Soupeři se na podzim daří a tak toto utkání zřejmě nemělo favorita.

 Trenér chtěl nechat znát naše útočné úmysly a tak postavil sestavu na tři útočníky. V dnešní době je toto rozestavení dost neobvyklé, ale mělo přinést maximální snahu o ofenzívu. Bohužel jak průběh, hlavně prvního poločasu ukázal, nestalo se tak.

Soupeř nás sice nějak výrazně nepřehrával, ale vytvořil si dostatek standardních situaci a rohů, z kterých byl velice nebezpečný. Naše slabost, osobní bránění ve vápně, se opět projevila. Dvakrát nechal Gromský naprostou svobodu Pokojovi, ale ten hlavičkoval nepřesně. Naše rozvíjející se akce stereotypně směřovaly po pravé straně hřiště a levá část zůstávala téměř nevyužitá a prázná. Na tak volném prostoru bylo potom naopak velmi těžké bránit soupeřovy náběhy a dost se zde trápil osamocený kapitán Pernica. Do zakončení jsme se prakticky nedostali. Naopak soupeř po závaru a nedůrazném odkopu Opluštila skóroval. To si Pokoj ve své třetí šanci pochutnal na golmanovi lobem - 0:1. Soupeř měl lehce navrch a tak se do kabin šlo za poměrně spravedlivého výsledku 0:1 pro hosty.

Zbraně jsme rozhodně nesložili a po asi 10-ti minutách druhé půle se začal měnit obraz hry. Soupeřovy útočné choutky uvadaly a naše rozehra se rozmělňovala na obě strany. Do útočných aktivit se začala zapojovat i levá strana a soupeř najednou nestačil bránit. Objevovaly se nebezpečné průniky, které přinesly ovoce v podobě vyrovnání v asi 75.min. na 1:1 . Olomučany sice zazlobily občasným výpadem, způsobeným špatným hlídáním Rychnovského a spol, ale na gól to nestačilo. Největší šancí byla sporná situace ve vápně, ale píšťalka se neozvala. Ve dvou případech na vyloučení po dvou žlutých, kdy soupeř měl již kartu a přesto hrubým zákrokem zastavil naše hráče, se tak také nestalo.

Cítili jsme svou převahu a tak jsme se pokusili urvat všechny tři body. Nejblíže k tomu měl asi Pernica, ale jeho hlavička šla kousek nad. Utkání tak skončilo smírně a nutno říct, že asi spravedlivě.

Závěrem bych se chtěl omluvit, ale nadále už nebudu poskytovat reporty a to především z časových důvodů. Přeji co nejlepšího a nestranného zástupce a zachovejte přízeň v dobrém i zlém Rudické kopané. Massaro(Pernica P.)

 

 

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.