21.9. Muži: DOUBRAVICE - RUDICE 2 : 2 (2 : 1)

21.09.2014 18:55

Sestava: Jan Matuška ml. – Jan Svoboda (78. Jan Lachman), Tomáš Nevřela, Pavel Paděra, David Krátký (46. Lukáš Sehnal) – Michal Šenk, Ivo Konečný (C), Milan Kocman, Jiří Stehlík – Jan Matuška st., Michal Nejezchleb (84. Jakub Pernica)

Na střídání: David Vymazal, Jakub Pernica, Jan Lachman, Lukáš Sehnal

Branky: 2x Michal Šenk

 

Po domácím remízovém utkání mužstvem z Vysočan jsme zajížděli k neoblíbenému soupeři – do Doubravice. Loňský účastník I.B třídy sk. A se v tomto ročníku OP trápí, před dnešním utkáním měl na kontě pouhé 2b, obě za domácí remízy s Jedovnicemi (1:1) a Olomučany (1:1). Do sestavy se nám vrátili absentéři David Vymazal, Jakub Pernica, Jan Lachman, Tomáš Nevřela.

Úvod utkání doprovodila silná dešťová přeháňka, která ještě více podmáčela doubravický trávník. Vstup do utkání nám již tradičně vyšel. V 9. minutě se uvolnil Michal Šenk a střelou na vzdálenější tyč poslal svůj tým do vedení – 0:1. O několik okamžiků později měl na kopačce navýšení Honza Matuška st., ale těžký míč nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Měli jsme územní převahu, ale gólově se z ničeho nic prosadil soupeř. Na pravé straně obrany jsme propadli, domácí záložník s pomocí blafáku srovnal – 1:1. Schylovalo se k poločasové remíze, ale po standartní situaci jsme nedokázali razantněji odkopnout z pokutového území, míč se dostal k jednomu z domácích hráčů, a ten tvrdou střelou k tyči rozvlnil síť – 2:1.

Do druhé půle jsme nastupovali s jednou změnou, kdy zraněného Davida Krátkého nahradil Lukáš Sehnal. Chtěli jsme rychle srovnat stav utkání, ale ve finální fázi se nám nedařilo. Navíc jsme se nevyvarovávali laciných ztrát, což byla „voda na mlýn“ soupeře. Ovšem tutovky zahazovali i domácí, poprvé z hranice penalty mířil domácí forward úplně mimo, podruhé tomu stejnému hráči míč na nerovném podkladu uskočil a on z malého vápna rovněž netrefil. V 70. minutě nezaúřadoval nikdo jiný než Michal Šenk, z hranice vápna mířil naprosto přesně k tyči – 2:2. Promptně na to jsme mohli jít do vedení, Pavel Paděra vyslal po lajně Michala Nejezchleba, ten poslal ostrý centr do vápna, ale Honza Matuška st. hold neměl střelecký den. Po faulu na Lukáše Sehnala jsme zahrávali přímý volný kop. Toho se ujal Pavel Paděra a po domluvě míč poslal na penaltový puntík, hlavička Honzy Matuška st. mířila těsně nad. V závěru utkání byli blízko k vstřelení rozdílové branky doubravičtí. Po rohovém kopu vykopával míč z brankové čáry Michal Šenk. Následně si mohl dát vlastní branku Jirka Stehlík, naštěstí Honza Matuška ml. byl pozorný.

Soupeři se tedy podělili o body, blíže k vítězství jsme dle mého názoru byli my, bohužel jsme nebyli dostatečně kvalitní v zakončení. Plně bodovat se budeme snažit v následujícím domácím utkání, kdy budeme hostit Vavřinec (neděle 28. září od 16:00).

 

P. Paděra

 

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode