21.8. Muži: RUDICE - SLOUP 1 : 1 (1 : 1)

22.08.2011 06:21

 

Zápas plný nejistoty a očekávání, tak by se dalo toto klání specifikovat. První kolo se nám podařilo po dohodě odložit (mládež jela na dovolenou a nebylo by nás ani 10), a přípravě jsme příliš mnoho také nedali. Ale tak už to prostě je.

Za favorita, si myslím, byl po dobrých výkonech na jaře považován Sloup. Také jeho kádr je momentálně určitě zkušenější. Naše šance byly schovány spíše v nasazení. Zápas to splnil.

Od začátku utkání jsme bojovali a soupeřem jsme se nenechali příliš zatlačit, ale bohužel jsme toho ani mnoho nevymysleli. Ale taktika byla stanovena na zisk bodu.

Bohužel jsme nakonec ještě v první půlce inkasovali a to po dost hrubé chybě rozhodčího (možná ze svého úhlu pohledu neviděl), a to když Massaro v úniku byl stažen za dres, ale místo nafilmování pádu pouze zastavil a rozhodčí místo žluté karty nechal nepochopitelně pokračovat ve hře. Massi se zapomněl v rozčarování na půlce a místo něj nikdo nezastavil Klevetu, který z hranice 16-ky nacentroval a Nečas pohodlně zavěsil.

Šance ke skórování se těžko vytvářely oběma mužstvům.

Do poločasu se nám podařilo snížit a to když Konečný opět nádherně kopl standartku po faulu na Massara.

                   Nic nebylo v půlce zdaleka rozhodnuto. Nám se hra dařila směrem dopředu jen po vápno, kde už chyběla přesnost finální přihrávky a v mnoha případech dobré zpracování míče.

Soupeři se podařilo nás na malou chvilku dostat pod tlak, ale jedinou vážnější šancí pohrdl Kleveta. Velkou chybu vytvořil jinak opět dobře hrající Malda. A to když se pokoušel v zadních řadách o zbytečnou parádičku na Klevetu a od samostatného úniku nás zachránil jen sporně odmávaný ofsajd. Víc se nestalo.

 

 

+  utkání: Zisk bodu

 

-  utkání : Problém s rozestavením a zpracování míče

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode