20.9. VAVŘINEC - RUDICE 0 : 5 (0 : 0)

20.09.2015 19:18

Sestava Rudice: Matuška st. - Kocman, Paděra, Nevřela, M. Urbánek - Vymazal (80. Svoboda), Malík (78. P. Sehnal), Zouhar, Šenk - L. Sehnal (56. P. Urbánek), P. Pernica

Branky: 2x Zouhar, P. Pernica (P), Šenk, P. Urbánek

V neděli jsme zajížděli k nepříjemnému soupeři do Vavřince. Postavení v tabulce určitě neodpovídá jejich předváděné hře. Po jednozápasovém trestu mohli navíc počítat s Radimem Přikrylem, našim katem v jarním měření sil, kdy vsítil 6 branek a v konečném součtu svítilo na tabuli nemilosrdných 8:1. Vysokou porážku jsme hodlali odčinit a také potvrdit dobrý vstup do soutěže. V týdnu nás do konce podzimní části posílil Marek Urbánek z Vilémovic.

Do branky se tentokrát postavil Honza Matuška st., který nahradil zraněného syna.
První půle nebyla, ani z jedné strany, ideální. Obě mužstva hodně kazila rozehrávku a hra se odehrávala vesměs mezi vápny. Za domácí se pokoušel o obstřel přes hráče Radim Přikryl, ale střela svůj cíl nenašla. Od nás byli nejaktivnější Pavel Pernica a Michal Šenk, nicméně ani oni nenašli recept k překonání domácího gólmana. Pořádně živo bylo v 43. minutě, kdy byl faulován vyběhnuvším brankářem agilní Pavel Pernica. Nejeden rozhodčí by tento zákrok ocenil červenou kartou, bohužel pro nás bylo vše po dohodě hlavního arbitra a "laika" na lajně posouzeno jako ofsajd. Do kabin se tedy odcházelo v napjaté situaci a za nerozhodného stavu.
Sestavy zůstaly do následující pětačtyřicetiminutovky nezměněny. V 47. minutě dostal nádherný centr z levé strany Tomáš Zouhar, pro něhož nebyl problém uklidit míč ze 3 metrů do sítě - 0:1. Zanedlouho byl v pokutovém území faulován Lukáš Sehnal a kopali jsme penaltu. Kapitán Pernica ji s notnou dávkou štěstí proměnil - 0:2. V 55. minutě neudržel nervy na uzdě Radim Přikryl a po nesmyslném kopnutí Marka Urbánka byl vyloučen. Vavřinec tedy dohrával v deseti. Když navíc vsítil po krásné střele k tyči třetí branku Michal Šenk, o osudu utkání bylo rozhodnuto. Ani dobře hrající trio Lukáš Rychnovský, Michal Tajnai a Radek Randula svoje spoluhráče nestrhli. Sympatické bylo, že Vavřinec i přes všechny nepřízně kombinoval, a po standartní situaci nastřelil dokonce tyč.

Branky ale padaly na druhé straně, čtvrtou v pořadí vstřelil po samostatném úniku Tomáš Zouhar - 0:4. Na konečných 0:5 upravoval Petr Urbánek. 
Výsledkově jsme uspěli na výbornou, s předvedenou hrou můžeme být spokojeni jen z části. Menší pohyb byl zjevně způsoben pohodlným vedením, nicméně i tentokrát jsme byli produktivní a dokázali třetí utkání v řadě nastřílet 5 branek. Navíc jsme udrželi čisté konto. V sobotu, tj. 26. září 2015, přivítáme od 16:00 na domácím hřišti dalšího nelehkého soupeře,
Lipůvku.

 

P. Paděra

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode