20.6. muži: RUDICE - KUNŠTÁT "B" 7 : 3 (2 : 1)

21.06.2015 18:27

Rudice – Kunštát „B“ 7:3 (2:1)

Sestava Rudice: Jan Matuška st. – Jakub Pernica, Tomáš Nevřela, Pavel Sehnal, Jiří Sedlák – Milan Kocman (79. David Vymazal), Ctibor Malík, Pavel Pernica, Jiří Stehlík – Lukáš Sehnal, Jan Matuška ml.

Na střídání: Ivo Konečný, Jan Svoboda, David Vymazal

Branky: 3x Lukáš Sehnal, 2x Jan Matuška ml., Pavel Pernica, Jiří Stehlík – 2x Karel Stehlík, ?

ČK: nikdo – Robert Vichta

 

Sobotní dohrávku 15. kola předcházela krátká přeháňka, která pokropila výborně připravený trávník. Do středu zálohy se nám vrátil Malík, na střídačku usedl Vymazal, naopak ze sestavy vypadl Nejezchleb.

Již od úvodu byl k vidění svižný fotbal, za hostí to byl zejména Boček, který hýřil pohybem a díky svojí rychlosti podnikal nebezpečné výpady. První gólová šance byla ale k vidění na druhé straně, do samostatného nájezdu se dostal Lukáš Sehnal, bohužel zazmatkoval a míč poslal mimo tři tyče. Z následného protiútoku byl také Kunštát blízko branky, přízemní střele scházely decimetry. Ve 14. minutě zahrál krásný střílený roh Pavel Pernica, v hloučku hráčů se nejlépe zorientoval Matuška ml. a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Záhy mohlo být srovnáno, hostující projektil pouze orazítkoval levou tyč. Ve 24. minutě už se Kunštát radoval. Na centr z pravé strany si naskočil nikým neatakovaný hráč hostí a umístěnou hlavičkou vyrovnal na 1:1. V 35. minutě byl v pokutovém území faulován Matuška ml. a sudí právem nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Lukáš Sehnal a s přehledem proměnil – 2:1. Závěr poločasu patřil hostím, hra se odehrávala převážně na naší polovině. Ve 40. minutě musel Matuška st. vykrýt nepříjemnou střelu ze střední vzdálenosti na roh. Závar pokračoval, míč mířící do sítě vyhlavičkoval z branky za cenu dalšího rohu Nevřela. Jednobrankové vedení jsme do konce první půle uhájili.

Do další pětačtyřicetiminutovky vstoupily obě mužstva beze změn. V 50. minutě vyboxoval Matuška st. nepříjemnou střelu na břevno. V 60. minutě získal propadený míč Jirka Stehlík a svým tradičním průnikem naservíroval 26. branku v sezóně Lukáši Sehnalovi – 3:1. O pět minut bylo naše vedení opět jen o branku, za hostí se tvrdou střelou k tyči trefil Karel Stehlík – 3:2. Tento stav trval jen minutu, střelu Lukáše Sehnala dokázal hostující gólman vyrazit, ale na „rybičku“ dobíhajícího Matušky ml. byl krátký – 4:2. V 71. minutě byl po druhé ŽK vyloučen Rober Vichta. Oslabení soupeře jsme okamžitě využili. Po další střele Lukáše Sehnala se k dorážce dostal Pavel Pernica a nemýlil se – 5:2. V 79. minutě se přes Skočka šikovně uvolnil Matuška ml., vybídl nabíhajícího Jirky Stehlíka, který umístěnou ranou upravoval již na 6:2. V téže minutě jsme provedli první střídání, místo Kocmana si po delší odmlce zahrál Vymazal. V 88. minutě udělal hrubou chybu hostující brankář, kdy podběhl relativně jednoduchý míč a dobíhající Lukáš Sehnal tak mohl stvrdit hattrick – 7:2. Desátá branka v utkání padla do naší branky v poslední minutě. Krásná střela na přední tyč zaplula do Matuškovy šibenice – 7:3.

Rozloučení s touto sezónou proběhlo nad očekávání všech. V konečné tabulce nám patří pěkné 6. místo. Připsali jsme si 37 bodů za 10 výher, 7 remíz a 9 porážek, nastříleli 77 branek a 88 inkasovali. Zároveň máme v týmu nejlepšího střelce letošního OP, kterým se stal Lukáš Sehnal s 27 brankami. Druhý skončil Marek Pernica z Vilémovic s 24 zásahy a třetí Michal Macko z Lipůvky, jenž se jich má na pažbě 23. 

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode