2. 11. muži: ŠOŠŮVKA - RUDICE 2 : 5 (1 : 2)

02.11.2014 20:27

Sestava Šošůvka: Valach – Zouhar Ivan – Baláž (75. Nemeškal), Odehnal (57. Dvořáček), Bezděk – Kuchař, Šebela, Zouhar Roman, Knödl – Krátký, Sehnal 

Sestava Rudice: Matuška ml. – Kocman (31. Svoboda), Paděra, Nevřela, Stehlík – Pernica, Konečný (C), Sehnal L., Lachman (28. Sedlák)

Střelci branek: Zouhar Roman a Krátký – Sehnal 2, Pernica, Nejezchleb a Vymazal

ŽK: Zouhar Roman – 0

Do Šošůvky jsme zajížděli povzbuzeni vysokou výhrou nad Vilémovicemi a s cílem potvrdit domácí vítězství. Již v 5. minutě jsme se pěknou kombinací dostali až před Valacha a střílející Vymazal si poradil s přehledem ranou k tyči – 0:1. Poté převzali iniciativu domácí, měli územní převahu i nespočet šancí ke zvratu, jenže Sehnal a zejména Krátký neměli svůj den. Většina střel končila mimo Matuškovu svatyni. Když už se Bezděk nádherně trefil, náš gólman byl připraven a s pokusem si poradil. Ve 24. minutě jsme si při odvracení rohu počínali laxně a soupeř nás za to potrestal. Z druhé vlny se ke střele dostal Roman Zouhar a z velkého vápna napálil míč do branky – 1:1. Agilita domácích podpořena vyrovnávací brankou neutichala, naštěstí nás podržel Matuška v brance. Ve 35. minutě prošel přes několik hráčů Lukáš Sehnal a přízemní střelou překonal Valacha – 1:2. Stav se do konce poločasu již nezměnil, a tak jsme drželi příznivý jednobrankový náskok.

Ještě v první půli jsme byli nuceně dvakrát střídat, Kocman pro bolesti zad a Lachman pro nevolnost, nahradili je Svoboda a Sedlák. Zlepšili jsme organizaci v defenzívy, která nebyla doposud optimální. Od toho se odvíjela celková hra našeho mužstva. V 53. minutě jsme byli odměněni brankou. Po zmatku v domácím pokutovém území jsme byli důraznější, konkrétně Pernica, a protlačili jsme míč za brankovou čáru – 1:3. O několik minut později jsme za přispění srážky domácího brankáře s obráncem navýšili vedení. Lukáš Sehnal využil jejich zaváhání a s přehledem vsítil svoji druhou branku v utkání – 1:4. Šošůvka ale i nadále hodlala s utkáním něco udělat. Konečně se trefil Krátký, který si za svoji aktivitu po celé utkání gól zasloužil. Kuchař upláchl po pravé straně a přihrávku adresoval naprosto přesně Krátkému, který se protentokrát nemýlil – 2:4. Na posledních 15 minut se dostal do hry i náš poslední střídající hráč, Matušky st. nahradil Nejezchleb. A byl to právě Nejezchleb, který stanovil konečný stav utkání na 2:5 v náš prospěch. Velkou míru na tom má ale Pernica, který mu poslal na zadní tyč milimetrový centr.

Z nevyzpytatelné Šošůvky si vezeme cenné 3 body za výhru 2:5. Následně nás čeká ještě předehrávka prvního jarního kola, ve kterém se utkáme v derby s Olomučany. Utkání se odehraje v neděli 9. listopadu 2014 od 14:00 v Olomučanech. Soupeři hodláme oplatit domácí porážku 3:4, kdy jsme prohospodařili tříbrankové vedení z první půle.

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode