19.5. Muži: RUDICE - LETOVICE 2 : 1 (1 : 0)

20.05.2012 16:54

 

Sestava: Matuška – Chemčuk, Konečný, Sehnal P., Krátký – Kocman (45.‘ Lachman), Grómský, Čechman, Malík (45.‘ Opluštil) – Sehnal L. (75.‘ Nejezchleb), Urbánek

Střídali: Nejezchleb, Lachman, Opluštil

Střelci: Urbánek , Grómský

 

Další domácí výhra se nerodila lehce. Prvních pět minut bylo v naší režii, měli jsme dvě dobré příležitosti po centrech ze strany, a k naší radosti tu druhou, krásnou střelou do protipohybu brankáře proměnil Saty v naše vedení. To bylo z naší strany na dlouho všechno, kazili jsme přihrávky a nedostávali jsme se přes hostující obranu. Letovičtí se osmělovali a dvakrát nepříjemně zahrozili, kdy poprvé po centru, tečoval Saty míč, který šel vedle, naštěstí přímo do náruče brankáře. A druhou šanci, v podobě střely z 20 metrů vyrazil gólman na roh.

Až v 35. minutě přišel centr z levé strany a dobře naběhnutý David, trefil jen dobře se přesunuvšího gólmana a na doražení míče, který se zastavil těsně před čarou, nedosáhl. Do poločasu se již nic jak na projevu hry, tak na skóre nezměnilo.

Do druhé ho poločasu jsme chtěli zlepšit pohyb a hlavně se dostat do koncovky a přidat nějakou tu branku. To se nám sice po 20 minutách podařilo a Petr po přihrávce Lukáše zakončoval do prázdné branky, ale do výkonu, který jsme předvedli druhou půlku v Šošůvce, to mělo daleko. Neměli jsme pohyb a přihrávky neměly takovou přesnost, abychom si vypracovali vyložené šance. Nakonec jsme se o výsledek museli strachovat, když hosté v 82. minutě snížili po standartce a pak hrozili z dlouhých nákopů do vápna. Po odpískání konce jsme si oddechli a mohli se jít dodívat na hokej, který skončil opačně, než náš fotbal, tam naši hráli dobře a prohráli, my jsme dobře nehráli, ale vyhráli.

V sobotu nás čeká náš soused z Jedovnic, a ačkoliv je v tabulce pod námi, tak po podzimních výsledcích je v utkání favorit.

Diváky bychom také chtěli pozvat na promítání fotbalového ME 2012 v našem občerstvení. Začínáme 8. 6. zahajovacím utkáním Polsko – Řecko od 18h.

                                                                                                                   

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode