19.10. muži: JEDOVNICE - RUDICE 4 : 2 (1 : 2)

21.10.2014 07:07

 

Sestava Rudice: Jan Matuška ml. – Jan Svoboda (70.‘ Jan Lachman), Pavel Paděra, Tomáš Nevřela, Jiří Sedlák (63. ‚David Vymazal) – Milan Kocman, Ivo Konečný, Ctibor Malík, Jiří Stehlík – Lukáš Sehnal (C), Jan Matuška st. (46. Pavel Pernica)

Na střídání: Pavel Pernica, Jan Lachman, Michal Nejezchleb, David Vymazal

Branky: Sehnal L., Kocman M.

 

V rámci 11. kola jsme zajížděli k dalšímu derby, do Jedovnic. Do sestavy se navrátil Tomáš Nevřela, naopak z ní vypadl Michal Šenk (pohmožděné koleno). Do tohoto utkání udělal trenér Daněk změnu na postu kapitána, tím se stal Lukáš Sehnal.

Úvod byl v roli domácích, aktivní Honza Sedláček a Honza Gromským brousili lajny, a do našeho pokutového území létalo mnoho centrů. S těmi si naše obrana a zejména gólman Honza Matuška ml. dokázali poradit. Ve 20. minutě se ze své levé na opačný pól hřiště vydal právě Honza Gromský, který po souboji ve velkém vápně upadl a rozhodčí Hlubinka neváhal odpískat pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil domácí kapitán Viktor Pernica, jehož střela doprostřed branky doputovala se štěstím za čáru – 1:0. Na vedení Jedovnic jsme rychle zareagovali, penalta se pískala i v náš prospěch. Sám faulovaný Lukáš Sehnal ji s přehledem proměnil – 1:1. Za dalších pět minut jsme zvrátili stav ve svůj prospěch. Na rohový kop Honzy Matušky st. si naskočil Milan Kocman, jehož tvrdá hlavička rozvlnila síť – 1:2. Trest pro domácí mohl přijít těsně před poločasovým hvizdem. Lukáš Sehnal zakončil svoje sólo jen těsně vedle pravé tyče.

Do druhé půle jsme naskočili s jednou změnou, ze hry šel Honza Matuška st., na plac se dostal Pavel Pernica. Hrubá chyba ve středu zálohy nás stála vedení. Na centr z pravé strany si naskočil Honza Gromský a hlavičkou do protipohybu gólmana srovnal na 2:2. Běžela 51. minuta a domácí obrací utkání ve svůj prospěch. Rychlý kontr, centr ze strany a gólové zakončení Viktora Pernici – 3:2. Za nepříznivého stavu jsme se pokusili oživit hru o ofenzivní hráče, jenže do zakončení jsme se dostávali zřídka. Teď můžeme jen spekulovat, zda-li nám byla v 74. minutě odepřena penalta či nikoliv. Krátce na to podtrhl svůj solidní výkon druhou brankou v utkání Honza Gromský, když prošel před dva bránící protihráče a střelou na vzdálenější tyč uzavřel střelecký účet utkání – 4:2.

Sérii soupeřů z čela tabulky ukončíme v neděli 26. října 2014 od 14:30, kdy na domácím hřišti přivítáme lídra z Vilémovic. 

Pavel Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode