18.8. Muži: RUDICE - OLOMUČANY 5 : 4 (1 : 1)

20.08.2012 06:12

 

Sestava: Matuška – Krátký, Konečný, Sehnal, Sedlák – Kocman, Malík (50min Nejezchleb), Gromský, Lachman- Opluštil, Sehnal

 

Střelci:  Sehnal L. 4x, Opluštil

 

První půlka byla vyrovnaná a do vedení jsme se dostali zásluhou Lukáše, který šel důrazně do vápna a po několika odrazech se nakonec podařilo prostřelit golmana. Vyrovnání přišlo po našem nedůrazu u brankové čáry, kdy hostující hráč prudkým centrem našel přesně hlavu útočníka, a bylo vyrovnáno. Tak skončil i poločas. Do druhé půlky vstoupili lépe hosté, kdy během deseti minut vedli o dvě branky, kdy nejdřív po rohovém kopu jsme nedokázali odkopnout míč a ten spadl přímo na nohu hostujícího hráče a za nedlouho, po centru zprava hlavou prodloužil míč na zadní tyč a bylo to 3:1.

 Poté jsme se dokázali zvednout a po pěkné akci Jarka snížit. Z následného útoku jsme ale znovu prohrávali o dva. Takový stav trval až do devadesáté minuty, pak se z levé strany trefil Lukáš, kdy si jeho centr srazil golman do branky. Po rozehrání zaútočili hosté a dostali se až k zakončení, branku odvrátil až Pavel skluzem. Hosté reklamovali ruku, ale rozhodčí nepískl a z následného odkopu se dostal do brejku Lukáš a dal svůj čtvrtý a zároveň vítězný gól.

 

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode