18.4. muži: RUDICE - KOŘENEC 3 : 2 ( 2 : 1 )

20.04.2015 06:57

Po dlouhých 174 dnech jsme se opět představili před vlastními diváky, hostili jsme Kořenec. Úkol byl jasný, napravit zaváhání z Olešnice a v domácím prostředí naplno bodovat.

Sestava zůstala téměř totožná oproti poslednímu utkání. Pouze místo Svobody na pravém okraji obrany nastoupil Kuba Pernica.
Začali jsme aktivněji, jenže bez výraznější šance či ohrožení hostující branky. Okolo 20. minuty se při výkopu nedohodla naše stoperská dvojice a dovolila rychlonohému Meluzínovi, aby ze samostatného nájezdu poslal svůj tým do vedení – 0:1. Iniciativa a snaha nám nechyběla, finální váze bohužel stále skřípala. Radovat jsme se mohli až po centru Michala Šenka, který nikým netečován zaplul k zadní tyči – 1:1. Pět minut před koncem první pětačtyřicetiminutovky jsme dokázali stav zvrátit ve svůj prospěch. Krásný roh Pavla Pernici našel na vzdálenější tyči zcela osamoceného Lukáše Sehnala, jenž tentokrát hlavičkou vsítil již svoji 19. branku (1. Sehnal – 19; 2. Pernica – 17; 3. Borek – 14; 4. Beneš – 12).
Obraz hry se ani ve druhé půli nezměnil. Obě mužstva mají, co se obrazu hry, co dohánět. Asi po dvaceti minutách se k velkému sólu nadechl Jirka Stehlík. Jeho průnik téměř z poloviny hřiště zakončil umístěnou střelou podél hostujícího gólmana – 3:1. Kořenec vsadil vše na jednu kartu, do hry poslal třetího útočníka a spoléhal na rychlé brejky. My jsme nedokázali potřikrát využít vniknutí do otevřené kořenecké obrany. Pokaždé naše akce ztroskotala nepřesnou přihrávkou. V 85. minutě jsme ztratili míč na půlící čáře a po nedůrazu ve vlastním pokutovém území jsme dovolili Meluzínovi vsítit jeho druhou branku v utkání – 3:2. Byl to právě Meluzín, který stál u zrodu další nepříjemné střely, naštěstí hbitý Matuška byl v brance pozorný a střelu vytěsnil na roh.
Závěr utkání jsme si sami zbytečně zkomplikovali. Kdybychom vstřelili čtvrtou branku, nemuseli jsme se v posledních minutách strachovat o jednobrankové vedení. Štěstí stálo při nás, do tabulky si připsali důležité 3b a udrželi si průběžné 6. místo. K dalšímu utkání nastoupíme příští neděli, tj. 26. dubna 2015 od 16:00 ve Vysočanech. Jeden z aspirantů na postup bude chtít napravit klopýtnutí z Kunštátu a doma naplno bodovat. My se jim v tom budeme snažit zabránit a z horké vysočanské půdy si odvést minimálně bod.
Další výsledky: Sloup – Olešnice 1:1 (Svoboda – Vrzal); Kunštát „B“ – Vysočany 2:1 (Niessner, Stehlík – Hejč); Vilémovice – Letovice 12:1 (3x vlastní, 2x Pernica, 2x Vorlický st., Duchovny, Eliáš, Korytář, Kučera, Mikšovský – Stria); Olomučany – Doubravice 1:1 (Gave – M. Hájek); Šošůvka – Vavřinec 3:2 (2x Krátký, Petlach – Kovařík, R. Přikryl); Jedovnice – Lipůvka (Blatný – Ráček)

 

P. Paděra

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode