18.10. SLOUP - RUDICE 1 : 4 (0 : 3)

19.10.2015 07:42

Sestava Rudice: Matuška ml. – Kocman, Paděra, Nevřela, M. Urbánek – Šenk, Malík, Zouhar, Stehlík – P. Pernica, L. Sehnal

Na střídání: J. Pernica, P. Sehnal, P. Urbánek, Vymazal

Rozhodčí: Král Michael - Nečas Jiří, Musil David

Počet diváků: 50

V neděli nás čekalo další kolo OP, ve kterém jsme zajížděli do Moravského krasu, konkrétně do Sloupu. Tým pod taktovkou Ivana Študenta zažil snový začátek, když se mu podařilo v úvodních čtyřech kolech získat 12 bodů. Poté přišlo vystřízlivění a před tímto utkáním čekali sloupští fotbalisté na vítězství tři kola. Naše mužstvo poznalo hořkost porážky pouze v 2. kola (1. hrané) s Olešnicí, od té doby jsme dokázali bodovat v každém utkání.

Domácí začali nebezpečněji, po centru ze strany orazítkoval břevno Svoboda. To bylo z jejich strany na dlouhé minuty vše. Vlhký trávník nabádal ke střelbě ze střední vzdálenosti, štěstí zkoušeli postupně Šenk, Lukáš Sehnal i kapitán Pernica. Ujala se až rána dalšího v pořadí, Tomáše Zouhara z 11. minuty. Rána z 25-ti metrů před Polákem zaplavala a propadla se štěstím do sítě – 0:1. Ihned po rozehrávce mohl srovnat Petržel, jeho střele na zadní tyč scházela přesnost. Naše převaha i přesto pokračovala, k vidění bylo několik pěkných kombinací.  Druhá branka padla v 28. minutě, kdy se ve vápně uvolnil Lukáš Sehnal a tvrdou střelou do horní poloviny branky rozvlnil síť – 0:2. Za 8 minut jsme se radovali potřetí, když se Pavlu Pernicovi podařilo nadvakrát překonat Poláka – 0:3. Do konce poločasu jsme mohli přidat ještě jednu branku. Lukáš Sehnal postupoval samostatně na branku, místo přihrávky na zcela volného Pernici zvolil zakončení, bohužel se rozhodl špatně, Polák byl tentokrát pozorný.

Sloup udělal do druhé půle jednu změnu, místo Sekaniny nastoupil Bouda. Polevili jsme v důslednosti, čehož domácí začali využívat k rychlým brejkům, cítit byli zejména Petržel s Novákem. Jejich pokusy končily buď mimo brankovou konstrukci, nebo je zlikvidoval Matuška. V 59. minutě vyslal nenápadný centr z pravé strany Pavel Pernica, který si Ivoš Konečný nešťastně srazil do vlastní sítě – 0:4. Za tohoto stavu jsme třikrát prostřídali. Ze hry odešli Stehlík, Malík a Lukáš Sehnal, jejich pozice zaujali Vymazal, Pavel Sehnal a Petr Urbánek. Hra se přelívala z jedné strany na druhé, každý tým měl určitou pasáž, kdy svého soupeře přehrával. V 80. minutě byl za úder loktem na Petra Urbánka vyloučen Trefil. Sloup se i přes oslabení dočkal snížení. V 83. minutě jsme si před vlastním pokutovým územím počínali laxně a Novák z blízky prostřelil vyběhnuvšího Matušky – 1:4.

Utkání hrané na těžkém terénu jsme opět zvládli a udrželi si vedoucí pozici. Do konce sezóny zbývají tři mistrovská utkání. V sobotu 24. října nás čekají Letovice (začátek 14:30), již ve středu 28. října zajíždíme do Šošůvky (začátek 14:30) a podzimní část zakončíme předehrávkou v Olomučanech, která je na programu v sobotu 31. října (začátek 14:30).

 

P. Paděra

 

Fotografie použité z www-stránek městyse Sloup.

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode