17.9. Muži: RUDICE - DRNOVICE 2 : 1 (1 : 1)

19.09.2011 06:20

Sestava:Kyzlink - Krátký, Konečný, Gromský, Sedlák

                                  - Opluštil, Malík, Pernica, Čechman (65. min Sehnal P.)-

                                  - Sehnal L. (75. min Kocman), Matuška.

 

 

 

Cestoval k nám soupeř, který po špatném začátku soutěže v posledních dvou kolech vyhrál a tak se dal čekat, velice tuhý boj o 3 body. Věřili jsme, že potvrdíme zlepšené výkony na domácí půdě a utkání zvládneme.

Zápas jsme nezačali moc dobře a naše kombinace nejen že vázla, ale spíše nebyla žádná. Pouhé nakopávání nemohlo vést k ohrožení branky Drnovic. Soupeř nás předčil v kombinaci, ale přesto jsme to byli my, kdo udeřil první. Massaro zakroutil na zadní tyč, nečekaně dobře povedený roh a Opluštil jej sice netrefil ideálně, ale do brány ho doklepl Sehnal L. - 1:0 vedeme.

Ve středu pole nás svým dobrým pohybem dost trápil Crhák, který doplněn Haničincem, byl stálou hrozbou. Jedna z jejich akcí, po této ose, doplachtila až do sítě, po nedůrazu před naším vápnem. Haničinec protlačil míč přes dva hráče a našel nepokrytého Crháka a ten svůj dobrý výkon podtrhl gólem - 1:1.

Do poločasu se obraz hry příliš nezměnil, Drnovce lépe kombinovaly, ale na šance to bylo spíše nerozhodné. Crhák zazdil ještě jednu 100% šanci, když minul branku. Na druhé straně se ve vápně uvolnil Massaro, obešel i golmana, ale příliš lehkou střelu do prázdné branky vykopl jeden z obránců. Vše, co stálo v cestě, obešel zanedlouho i Matuška, ale neměl dnes střelecký den a ve vyložené pozici minul bránu. Do šaten se tedy šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

V kabině panovala podivná, až trošku rozhádaná atmosféra, ale výsledek dával dobrou šanci na body a tak bylo třeba se spíše povzbudit.

V druhé půli pokračoval bojovný fotbal a hrálo se ještě více nahoru - dolů. Matuška po tom, co zachytil rozehrávku soupeře, zazdil svou druhou vyloženku. Obcházel golmana tak dlouho, až z toho byl pouze roh. Soupeř si nevytvoři nějaké vyložené šance, ale nebezpečný byl pořád. V 75 min. vystřídal trápícího se L. Sehnala, Kocman. Svou bojovností přinesl do našich útočných řad více života. Z toho těžil i Masaro, který vnikl do vápna, zbavil se obránce zaseknutím a plackou obstřeloval golmana. Ten však konečky prstů vytěsnil na roh. Nikdo netušil, že tento roh bude znamenat 3 body pro nás. Opluštil nacentroval a Gromský se snesl z nebe, aby důrazně hlavou rozvlnil síť na 2:1 pro nás.

Soupeř už nedokázal odpovědět a my jsme zkušeně pošetřili vteřiny daleko od své branky. Tři body zůstali nám.

 

    + utkání: Držíme domácí neporanitelnost

 

 

    -  utkání : Zbytečná nervozita, stále chybějící kombinace.

 

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode