16.10. Muži: JEDOVNICE - RUDICE 3 : 0 (3 : 0)

17.10.2011 06:07

Sestava: Kyzlink - Krátký, Konečný, Sehnal P., Chemčuk

                          - Opluštil (Matuška), Gromský, Malík, Čechman

                          - Sehnal L. (Nejezchleb), Pernica

 

 

Do zápasu jsme nevstupovali jako favorité, ale věřili jsme, že to bude naše výhoda! Mužstvo Jedovnic jsme si mohli prohlédnout při pohárovém utkání a vyvarovat se podobných chyb.

To se nám bohužel podařilo jen částečně. Je pravda, že z rohu jsme gól nedostali. Jenže!

Po nesmělém začátku z obou stran udeřili domácí hned z první, avšak velmi pohledné akce. Vedli tedy asi v 15. min 1:0 .

Snažili jsme se spíš o nakopávané míče za obranu a dvakrát se nám to podařilo dost přesně. Bohužel L. Sehnal se v koncovce hodně hledá a obě tutovky zahodil. Naopak Jedovnice obuly střelecké kopačky a dvakrát po pěkných přímých kopech prakticky během 30 minut rozhodli o osudu utkání. 3:0 byl krutý poločasový výsledek.

Jen největší optimista mohl věřit v nějaký obrat nebo dramatickou zápletku. Zbraně jsme však i přesto nesložili a bojovali jsme se stupňujícím tempem až dokonce.

Domácí samozřejmě měli další příležitosti v naší pootevřené obraně, ale zahráli jsme v druhém poločase slušnou partii. V závěru Massaro nadýchaným centrem našel na zadní tyčce Toncerovy branky P. Sehnala, ale ten nedokázal hlavou trefit prázdnou branku a tak nedošlo ani na čestný úspěch.

Výsledek nás nepotěšil, ale po předchozí herní bídě jsme byli rádi za trochu slušný herní výkon, alespoň v částech tohoto utkání. Body budeme muset hledat jinde, máme ještě 4 příležitosti.

 

 

+ utkání : Pokus o kombinační hru v druhém poločase.

 

 

- utkání : Střelecká nemohoucnost. Tři tutovky nestačí na gól!!!

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode