13.6. st. žáci: RUDICE/JEDOVNICE - DRNOVICE 6 : 1 (1 : 1)

15.06.2015 06:18

Branky: 2x Kouřil, 2x  Štěpánek, Buchta, Matuška

 

Věděli jsme, že soupeř se na nás dobře připraví a nedá nám nic zadarmo. To se taky v průběhu utkání projevilo. Bylo vidět, že bude vycházet z dobře zajištěné obrany.  My jsme naše hráče nabádali, aby soupeře nepodcenili. Byli jsme to my, kdo šel hned v úvodu utkání do vedení. Soupeř ale po pěkné průnikové přihrávce vyrovnal. Naši hráči pak soupeře zatlačili a vytvořili si velký tlak, ale bylo otázkou, kdy přidáme další branky. To se ale nepovedlo a naopak soupeř mohl jít do vedení z rychlého brejku.

Do poločasu se tedy odcházelo za nerozhodného stavu. Hráče jsme nabádali, aby ve druhém poločase byli trpěliví, protože jsme si byli vědomi, že herní kvalita je na naší straně. To se také potvrdilo a zápas jsme, po pěkných fotbalových akcích, rozhodli v náš prospěch. Soupeře jsme ve druhém poločase nepustili do vážné brankové příležitosti. Ohrozil nás jen střelbou ze střední vzdálenosti. S tím si náš brankář snadno poradil.

Po celý zápas jsme byli jednoznačně lepší a předvedli jsme na velké vedro velice kvalitní výkon. Jen místy jsme zbytečně ztráceli míče.

Mysleli jsme si, že se utkání odehraje v poklidu, ale závěr utkání hostující fanoušci a trenér vyvolali zbytečné emoce. Myslím si, že to bylo v této soutěži nedůstojné.

Trenéři: Buchta, Stupinský

Zpět

Kontakt

Fotbal-Rudice
Rudice
67906

+420 601 392 881

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode